Povodom obilježavanja Europskog tjedna mentalnog zdravlja tijekom kojeg se podiže svijest o njegovoj važnosti u svakodnevnom životu, vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea otputovali su u engleski okrug West Midlands.

Posjetili su nekoliko organizacija i udruga na tom području koje se u sklopu svojih programa brinu i za mentalno zdravlje štićenika.

Prvo su došli u udrugu "The Way Youth Zone", koja svakodnevno organizira razne oblike aktivnosti i rekreacije za djecu i mlade od osam do 19 godina. Tamo su sudjelovali i na radionici tijekom koje su razgovarali o tome na koji način fizička aktivnost i povezivanje s prirodom pozitivno utječe na naše mentalno stanje.

Zatim su se uputili na druženje sa štićenicima i pritom se dobro zabavili. Catherine i William opet su pokazali svoju kompetitivnu stranu prilikom igranja stolnog tenisa, streljaštva, ali i sadnje cvijeća.

Vojvotkinja je za tu prigodu odjenula sjajnu odjevnu kombinaciju.

Uz svoje stare hlače brenda Jigsaw odjenula je dva nova komada u kojima je dosad nismo viđali – preslatku košulju dizajnerice Tory Burch ukrašenu točkicama i dugački kaput brenda Catherine Walker.

Nosila je i svoje stare provjerene tamnoplave salonke brenda Josie napravljene od brušene kože, a u to izdanje savršeno se uklopila i tamnoplava torbica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju