Iako si može priuštiti najskuplju odjeću i obuću, Catherine Middleton često nosi komade komercijalnih modnih brendova koji se prodaju po povoljnim cijenama

Novac ne definitivno ne može kupiti stil, a osoba koja ima stila i samouvjereno nosi svoje kombinacije može izgledati kao milijun dolara i u najjeftinijoj odjeći.

To je puno puta dokazala Catherine Middleton. Lijepu vojvotkinju na svečanim i glamuroznim događanjima često viđamo u skupocjenim odjevnim komadima poznatih modnih kuća, ali i u povoljnoj odjeći i obući komercijalnih brendova.

Tako Catherine često nosi hlače brenda Zara. U listopadu prošle godine nosila je njihove traperice za 249 kuna prilikom posjeta kanadskom rezervatu Bella Bella i kombinirala ih s košuljom iz Topshopa vrijednom 429 kn.

Na londonskoj premijeri filma "Mandela: Long Walk to Freedom" uz dizajnersku haljinu Rolanda Moureta kombinirala je Zarinu ogrlicu za 184 kune i tako uspješno spojila visoku modu s bižuterijom.

Prošle godine posjetila je Indiju u sklopu službenog kraljevskog putovanja. Na jednoj utakmici kriketa koju su domaćini organizirali za nju i supruga Williama nosila je platforme brenda Monsoon koje koštaju 520 kuna i Accessorize naušnice za samo 75 kuna.

U galeriji pogledajte najjeftinije odjevne komade i modne dodatke u ormaru Catherine Middleton.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju