Vojvotkinja od Cambridgea Catherine Middleon proglašena je najutjecajnijom pripadnicom kraljevske obitelji kada je riječ o stilu odijevanja. Podaci govore da Catherine ima najveći utjecaj na navike kupovanja korisnika online trgovine eBay, a odmah iza nje našla se Meghan Markle.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton u crvenoj haljini Jenny Packham Catherine Middleton u krem haljini Alexandera McQueena +0 Catherine Middleton u plavoj haljini brenda Seraphine  

Na godišnjoj listi top 5 modnih "influencera" iz britanske kraljevske obitelji slijede princeza Charlotte na trećem mjestu, princ George je četvrti, a peta kraljica Elizabeta II.

Prema podacima online trgovine eBay, Catherine Middleton imala je najveći utjecaj na navike kupovanja njihovih korisnika. Zahvaljujući njenom stilu odijevanja dok je bila trudna s princem Louisem, ime Catherine Middleton u protekla 365 dana pretraživalo se na eBay-u više od imena ijednog drugog člana kraljevske obitelji.

Vojvotkinja od Cambridgea Catherine Middleon proglašena je najutjecajnijom pripadnicom kraljevske obitelji kada je riječ o stilu odijevanja



Među najtraženijim komadima koje je Catherine nosila našle su se haljine, među njima i crvena haljina s bijelom čipkastom kragnom dizajnerice Jenny Packham koju je vojvotkinja odjenula za izlazak iz rodilišta s princem Louisem.

Puno se tražila i plava haljina brenda Seraphine koju je nosila na događanju Royal Foundation Forum, prvom takve vrste održanom u Londonu, kao i haljina krem boje Alexandera McQueena koju je nosila za posjeta Švedskoj.

Catherine Middleton u krem haljini Alexandera McQueena Catherine Middleton u krem haljini Alexandera McQueena (Foto: Getty Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju