Britanska kraljevska obitelj, tradicionalno, skupa je otišla na jutarnju božićnu misu u crkvi sv. Marije Magdalene na imanju Sandringhamu u Norfolku. Kao i uvijek, Catherine Middleton plijenila je najviše pažnje, barem što se tiče modne kombinacije.

Galerija Izdanje Catherine Middleton za božićnu misu - 8 Izdanje Catherine Middleton za božićnu misu - 4 Izdanje Catherine Middleton za božićnu misu - 2 +4 Catherine Middleton nosi visoke čizme od brušene kože

Za božićnu misu Catherine Middleton odabrala je vrlo elegantno odjevno izdanje s daškom tradicije. Princeza od Walesa izgledala je vrlo stajliš u kaputu maslinasto zelene boje koji je već nosila, a čiji dizajn potpisuje britanska modna kuća Alexander McQueen.

Izdanje Catherine Middleton za božićnu misu - 3 Catherine Middleton nosi kaput modne kuće Alexander McQueen i fedora šešir ukrašen perom (Foto: Profimedia)

Na prvi pogled jasno je da je svečani kaput besprijekorno krojen s istaknutim džepovima na predjelu prsa i ušivenim pojasom koji dodatno naglašava struk. U donjem dijelu kaput ima nabore, dok kragna prianja uz vrat i ima kopčanje na kukice.

Izdanje Catherine Middleton za božićnu misu - 7 Britanska kraljevska obitelj na božićnoj misi u crkvi sv. Marije Magdalene (Foto: Profimedia)

Profinjeni stajling Catherine je obogatila klasičnim fedora šeširom dizajnera Philipa Treacyja ukrašenim efektnim detaljem – perom. Od obuće princezin odabir bile su crne čizme od brušene kože s visokom potpeticom koje sežu do koljena, s potpisom luksuznog talijanskog brenda Gianvito Rossi.

Anica Kovač: Skinny traperice i vrlo udobne cipele za šetnju centrom Zagreba s kćeri Leticijom Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 3 Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 5 Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 1 +3 Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 4

Dosadno dobra! Sjajno izdanje princeze od Walesa za modno usklađivanje s kćerkicom Catherine Middleton u kaput-haljini brenda Eponine Princeza Charlotte nosila je kaput u bordo nijansi Princeza od Walesa u bordo kombinaciji +2 Britanska kraljevska obitelj na koncertu u Westminsterskoj opatiji

Dašak šik stila Catherine je dodala s visećim naušnicama francuskog brenda Sézane. Princeza od Walesa za ruku je vodila najmlađeg sina, princa Louisa, dok je tata, princ William pazio na princa Georgea i princezu Charlotte.

Izdanje Catherine Middleton za božićnu misu - 1 Catherine Middleton s obitelji na božićnoj misi u crkvi sv. Marije Magdalene (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju