Kada je u pitanju stil vojvotkinje od Cambridgea, najviše (različitih) mišljenja o njezinom odijevanju definitivno imaju Britanci koji svaku kombinaciju vojvotkinje analiziraju do najsitnijih detalja.

Galerija Catherine Middleton William i Catherine doputovali su u Belfast Vojvotkinja je opet nosila gležnjače brenda L.K. Bennett za koje je dobila puno pohvala +1 Moderne gležnjače prvi put je nosila prilikom nedavnog posjeta školi Lavender

Britanski modni kritičari najviše joj zamjeraju konstantno igranje na sigurno prilikom odabira odjeće, vjernost vrlo konzervativnim komadima, dodacima i cipelama te joj često znaju prigovoriti da je pomalo staromodna.

Upravo je zato mnoge iznenadila nedavnom kombinacijom koju je nosila prilikom posjeta osnovnoj školi Lavender u Londonu. Lijepa vojvotkinja odjenula je efektnu zelenu haljinu brenda Eponine u kombinaciji s gležnjačama brenda L.K. Bennett koje su primile puno pohvala kritičara.

Moderne gležnjače prvi put je nosila prilikom nedavnog posjeta školi Lavender Moderne gležnjače prvi put je nosila prilikom nedavnog posjeta školi Lavender (Foto: Guliver/CoverImages)

Umjesto svojih uobičajenih klasičnih salonki, Catherine je posegnula za vrlo modernim modelom gležnjača s vezicama i potpeticom od devet centimetara te pokazala kako samo promjena cipele u potpunosti može osvježiti stil.

Odjevna izdanja Catherine Middleton prije zaruka s princom Williamom - 9 "Nestašna" vojvotkinja: Drugo lice Catherine Middleton koje kraljica ne bi odobrila
Catherine Middleton - 1 Catherine Middleton: “Crop-top” haljina u kojoj se vojvotkinja rijetko kad viđa

Izgleda da su joj se jako svidjele jer ih je ponijela i na nenajavljenu kratku turneju po Sjevernoj Irskoj. put. Catherine i William prvo su doputovali u Belfast te se pozdravili s okupljenim građanima koji su ih dočekali ispred stadiona Windsor Park.

L.K. Bennett, 346 dolara (2258 kuna) L.K. Bennett, 346 dolara (2258 kuna) (Foto: L.K. Bennett)

Vojvotkinja je za ovu prigodu odjenula crne skinny traperice i pulover u istoj boji te damski crveni kaput Catherine Walker, a upravo su njezine moderne gležnjače "podigle" ovo jednostavno izdanje.

Vojvotkinja je opet nosila gležnjače brenda L.K. Bennett za koje je dobila puno pohvala Vojvotkinja je opet nosila gležnjače brenda L.K. Bennett za koje je dobila puno pohvala (Foto: Guliver/CoverImages)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju