Catherine Middleton danas slavi 37. rođendan. Lijepa vojvotkinja od Cambridgea postala je slika i prilika visokog društva, s posebnim manirama, baš kako i dolikuje budućoj britanskoj kraljici. Povodom njezina rođendana prisjetili smo se njezinih mlađih dana kada ju je britanska javnost nazivala "nestašnom pučankom" i kada je živjela nesputanim načinom života kakav kraljica Elizabeta II. danas sigurno ne bi odobravala.

Galerija Odjevna izdanja Catherine Middleton prije zaruka s princom Williamom - 9 Odjevna izdanja Catherine Middleton prije zaruka s princom Williamom - 4 Odjevna izdanja Catherine Middleton prije zaruka s princom Williamom - 5 +7 Odjevna izdanja Catherine Middleton prije zaruka s princom Williamom

Catherine Middleton jednog dana nosit će titulu britanske kraljice. Vojvotkinja od Cambridgea zbog toga u svakom trenutku mora biti dama uzornog ponašanja i živjeti prema pravilima monarhije, koja joj više ne dozvoljavaju trenutke "neozbiljnosti" kakvima se bezbrižno prepuštala u mladosti, baš kao i svi mi.

Povodom rođendana Catherine Middleton prisjetili smo se njenih mlađih dana kada ju je britanska javnost nazivala 'nestašnom pučankom'

Uz evoluciju u ponašanju, doživjela je i pravu stilsku evoluciju. Nekada je nosila prekratke haljinice koje bi u nezgodnom trenutku previše otkrile, a voljela je i zabavne šljokičaste kombinacije koje je nosila na proslavama rođendana.

Bez obzira na sva kraljevska pravila, Catherine je ipak u sebi zadržala svoj "pučanski" duh i nesputani zarazni osmijeh kojim je osvojila cijeli svijet. U galeriji pogledajte fotografije iz njezine mladosti i prisjetite se drugog, "zaboravljenog" lica lijepe vojvotkinje. Pogledajte i "golu" haljinu za 250 kuna koju Catherine Middleton više nikad ne smije nositi.

Odjevna izdanja Catherine Middleton prije zaruka s princom Williamom - 3 Odjevna izdanja Catherine Middleton prije zaruka s princom Williamom (Foto: Guliver/Cover Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju