Vojvotkinja od Cambridgea posjetila je Carski ratni muzej u Londonu. Osnovan 1917. godine, ovaj muzej zapravo je kompleks s pet lokacija, od kojih se tri nalaze u Londonu, a preostale dvije u Duxfordu i Traffordu.

Catherine ga je posjetila kako bi otvorila dvije nove galerije posvećene Drugom svjetskom ratu, u kojima će posjetitelji moći razgledati više od 2000 fotografija, pisama, knjiga i umjetničkih djela iz tog razdoblja.

Nakon toga posjetila je izložbu posvećenu osobama koje su preživjele Holokaust. Među izloženim fotografijama nalaze se i dva portreta koja je snimila upravo vojvotkinja.

S obzirom na prigodu, Catherine je u muzej, očekivano, stigla u vrlo decentnoj odjevnoj kombinaciji, a u ovom izdanju najviše se istaknula njezina bluza.

U pitanju je model Alexandera McQueena koji je prvi put nosila 2011. godine prilikom kraljevskog posjeta Birminghamu i upravo se to izdanje i danas pamti kao jedno od najboljih koje smo ikad vidjeli na lijepoj vojvotkinji.

Sjajna bluza dizajnom zapravo imitira stare vojne uniforme. One su na sebi često imale razne ornamentalne ukrase i zlatne gumbe.

Catherine je bluzu ovaj put kombinirala s klasičnim hlačama i tamnoplavim salonkama od brušene kože, a tu je bio i jedan od njezinih omiljenih dugih kaputa s potpisom brenda Catherine Walker.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju