Posljednji dan kraljevske turneje po Pakistanu, vojvotkinja Catherine Middleton odlučila se za pouzdanu kombinaciju dviju (ne)boja - crne i bijele.

Galerija Crno-bijela kombinacija Catherine Middleton - 5 Crno-bijela kombinacija Catherine Middleton - 3 Crno-bijela kombinacija Catherine Middleton - 1 +3 Crno-bijela kombinacija Catherine Middleton - 2

Iako vojvotkinja često dobiva pohvale na račun pametnog kombiniranja boja i uzoraka, ovaj put "odmorila" je od svog uobičajenog stila i odlučila se za crno-bijelu kombinaciju.

Za posjet Islamabadu odjenula je kombinaciju sastavljenu od crnog kaputa britanske marke Beulah London. Kaput A-kroja, kojeg krasi satenski ovratnik, iskombinirala je s bijelom tunikom i bijelim hlačama te crnim cipelama s ravnim potplatima.

Cipele marke The Russell & Bromley krase elegantni prekriženi remenčici dok njihov prednji dio ide blago u špic. Ovaj model košta 195 funti (1674,25 kn), a izborom obuće vojvotkinja je potvrdila da za elegantno izdanje nisu neophodne visoke potpetice.

Crno-bijela kombinacija Catherine Middleton - 4 Vojvotkinja je obula crne cipele s ravnim potplatom (Foto: Getty Images)

Točka na "i" elegantnom izdanja bile su zlatne naušnice i vojvotkinjina prepoznatljiva frizura.

Zajedno sa suprugom posjetila je vojni centar za pse gdje su ona i princ William saznali kako se obučavaju psi koji pronalaze eksplozivne naprave.

Catherine Middleton: Povratak tradiciji u kombinaciji po uzoru na princezu Dianu Catherine Middleton Vojvotkinja od Cambridgea u kreaciji Catherine Walker Princeza Diana u Pakistanu 1996. godine +1 Rukavi vojvotkinjine tunike također su ukrašeni gumbima, baš kao i tunika princeze Diane

Kraljevska turnea u Pakistanu trajala je per dana, tijekom kojih je vojvotkinja često birala modne kombinacije kojila je iskazivala poštovanje Pakistanu.

Crno-bijela kombinacija Catherine Middleton Crno-bijela kombinacija Catherine Middleton (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju