Recikliranje odjeće nije nepoznanica za vojvotkinju od Cambridgea koja se u istim outfitima zna pojaviti i po nekoliko puta. U svom prvom službenom posjetu SAD-u, za gala večeru u New Yorku tako se odlučila za haljinu svoje omiljene britanske dizajnerice Jenny Peckham koju je već dosada nosila dva puta

Treće pojavljivanje u istoj haljini u Metropolitan muzeju, štedljivoj će vojvotkinji Catherine priskrbiti samo dodatne simpatije.

Dekoltiranu haljinu V izreza, s baršunastom trakicom iznad trbuha, pet mjeseci trudna Catherine Middleton, odlično je prilagodila drugom stanju vješto krojem prebacujući pažnju na dekolte i lice. Naime, duboka plava haljina lijepo je naglasila put i dekolte, a niska pundža pojačala je efekt.

No ono čime je najviše 'kupila' simpatije javnosti upravo je njezina osviještenost teškom ekonomskom situacijom, pa njezino recikliranje već nošene odjeće uvijek ponovno izaziva oduševljenje.

Ovaj put ono je trostruko. Plavu haljinu prvi put je nosila na večeri u Kensington Palači u listopadu 2013. Drugo pojavljivanje u omiljenoj elegantnoj haljini bilo je početkom godine na događanju u National Portrait Gallery. I sada treći put, vješto kombinira haljinu zahvalnog kroja, koji po potrebi pokazuje dva lica. Prvotno za isticanje vitkog struka, a sada za znalačko prikrivanje trudničkog trbuščića. 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju