Vojvotkinja od Cambridgea dobila je novu radnu ulogu. Postala je dopredsjednica britanske Udruge izviđača, a tu titulu dijeli s princem Edwardom, vojvodom od Kenta.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton posjetila je klub izviđača Catherine Middleton posjetila je klub izvođača +4 Catherine Middleton

Catherine je tako prva žena u 113 godina postojanja udruge koja se našla na toj poziciji. Vojvotkinji će ovo sigurno biti jedna od dražih uloga jer je i ona u djetinjstvu bila izviđačica, a otkako je ušla u kraljevsku obitelj, redovito posjećuje brojne izviđačke klubove i podupire ih u sklopu svojih inicijativa.

Za mnogu djecu i mlade ljude Udruga izviđača igra ključnu ulogu u izgrađivanju odnosa i razvijanju vještina koje će im kasnije u životu biti potrebne za uspjeh, izjavila je.

Catherine Middleton posjetila je klub izvođača Catherine Middleton posjetila je klub izvođača (Foto: Getty Images)

Ovim povodom družila se s jednom skupinom izviđača iz Londona. S mališanima je prvo razgovarala o tome kako organiziraju aktivnosti tijekom pandemije, a zatim su se bacili na izradu papirnatih aviona i nezaobilazno pečenje sljezovih kolačića uz logorsku vatru.

Catherine Middleton posjetila je klub izviđača Catherine Middleton posjetila je klub izviđača (Foto: Getty Images)

Naravno, za takvo druženje vojvotkinja je odabrala pravu izviđačku kombinaciju jer bi svi ostali modni pokušaji bili potpuno nepraktični.
Lanenu košulju brenda Massimo Dutti u svjetloplavoj nijansi kombinirala je s hlačama istog brenda. Nosila je i kožnati prsluk, a tu su bile i gležnjače brenda See by Chloe.

Gležnjače brenda See by Chloe Gležnjače brenda See by Chloe (Foto: Getty Images)

U pitanju je model idealan za takav tip druženja u prirodi kada vam je potrebna čvrsta i stabilna obuća. U takvim situacijama ne zamaramo se trendovima i umjesto toga fokusiramo se na udobnost modela koje nosimo.

Međutim, takav tip robusnijih gležnjača vrlo je popularan među trendsetericama. One ih posebno vole kombinirati uz lepršavije haljine i suknje, kao potpuni stilski kontrast odabranoj odjeći.

Gležnjače brenda See by Chloe Gležnjače brenda See by Chloe (Foto: Net-a-Porter)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju