Vojvotkinja od Cambridgea dobila je novu radnu ulogu. Postala je dopredsjednica britanske Udruge izviđača, a tu titulu dijeli s princem Edwardom, vojvodom od Kenta.

Catherine je tako prva žena u 113 godina postojanja udruge koja se našla na toj poziciji. Vojvotkinji će ovo sigurno biti jedna od dražih uloga jer je i ona u djetinjstvu bila izviđačica, a otkako je ušla u kraljevsku obitelj, redovito posjećuje brojne izviđačke klubove i podupire ih u sklopu svojih inicijativa.

Za mnogu djecu i mlade ljude Udruga izviđača igra ključnu ulogu u izgrađivanju odnosa i razvijanju vještina koje će im kasnije u životu biti potrebne za uspjeh, izjavila je.

Ovim povodom družila se s jednom skupinom izviđača iz Londona. S mališanima je prvo razgovarala o tome kako organiziraju aktivnosti tijekom pandemije, a zatim su se bacili na izradu papirnatih aviona i nezaobilazno pečenje sljezovih kolačića uz logorsku vatru.

Naravno, za takvo druženje vojvotkinja je odabrala pravu izviđačku kombinaciju jer bi svi ostali modni pokušaji bili potpuno nepraktični.
Lanenu košulju brenda Massimo Dutti u svjetloplavoj nijansi kombinirala je s hlačama istog brenda. Nosila je i kožnati prsluk, a tu su bile i gležnjače brenda See by Chloe.

U pitanju je model idealan za takav tip druženja u prirodi kada vam je potrebna čvrsta i stabilna obuća. U takvim situacijama ne zamaramo se trendovima i umjesto toga fokusiramo se na udobnost modela koje nosimo.

Međutim, takav tip robusnijih gležnjača vrlo je popularan među trendsetericama. One ih posebno vole kombinirati uz lepršavije haljine i suknje, kao potpuni stilski kontrast odabranoj odjeći.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju