Catherine Middleton i princ William otišli su u dvodnevni posjet Škotskoj kako bi govorili o važnosti mentalnog zdravlja.

Galerija Catherine Middlleton Catherine Middleton zna da plava boja odjeće laska brinetama Catherine Middleton voli strukirane odjevne komade koje naglašavaju njezinu fit figuru +0 Cefinn bluza, 1499,50 kn

U sklopu Tjedna svijesti o mentalnom zdravlju u Ujedinjenom Kraljevstvu obišli su osnovnu školu St. John u Port Glasgowu, sveučilište u Glasgowu te grupu Wheatley za stanovanje, skrb i upravljanje imovinom u Kennisheadu.

Vojvotkinja od Cambridga za ovu je priliku odabrala jednostavno i elegantno poslovno izdanje u nekoliko nijansi plave boje koje je bilo sastavljeno od komada koje većina dama ima u svojem ormaru.

Catherine Middleton zna da plava boja odjeće laska brinetama Catherine Middleton zna da plava boja odjeće laska brinetama (Foto: Profimedia)

Catherine Middleton iskombinirala je tamnoplave hlače udobnih nogavica brenda LK Bennet s s bluzom iz Cefinna. Točnije, nosila je bestseller ovog londonskog brenda – model Riley s podignutim ovratnikom u boji različka koji sjajno pristaje brinetama.

Proizvođači na svojim internetskim stranicama ističu kako je bluza popularna jer je riječ o fleksibilnom modelu koji se može nositi uz elegantna odijela, ali i ležerne traperice.

Cefinn bluza, 1499,50 kn Cefinn bluza, 1499,50 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ako želite naglasiti struk i fit tijelo, slijedite primjer Catherine Middleton i bluzu nosite utaknutu u pojas hlača ili suknje. Bluza izvučena iz pojasa hlača, a pogotovo kada je riječ o predimenzioniranom modelu mogla bi imati suprotan učinak te vizualno proširiti cijelu figuru.

Također, kopulja uvučena u pojas hlača ili suknje izgleda elegantnije i urednije.

Catherine Middleton na nogama je nosila plave salonke Ruperta Sandersona, a preko cijelog izdanja prebacila dugi kaput s potpisom omiljene joj dizajnerice – Catherine Walker. Izdanje je zaokružila elegantnom torbicom iz Polene-Paris te naušnicama Kiki McDonoug.

Catherine Middleton voli strukirane odjevne komade koje naglašavaju njezinu fit figuru Catherine Middleton voli strukirane odjevne komade koje naglašavaju njezinu fit figuru (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju