Vojvotkinja od Cambridgea nastavila je u utorak sa svojim radom na pomaganju ugroženoj djeci i tim povodom posjetila dobrotvornu organizaciju na jugu Londona.

Galerija Catherine Middleton u haljini sa snažnom porukom Catherine Middleton u zelenoj haljini - 4 Catherine Middleton u zelenoj haljini - 6 +3 Vojvotkinja se odlučila za haljinu koja šalje snažnu poruku

37-godišnja Catherine Middleton, kojoj je ovo treći sličan angažman u posljednjih tjedan dana, stigla je u dom koji pruža podršku djeci i obiteljima na spomenutom području.

Catherine Middleton nosi haljinu brenda Beulah, koji inače ima za cilj pružiti podršku žrtvama trgovine ljudima u Indiji

Svojim modnim odabirom vojvotkinja je poslala snažnu političku poruku. Naime, pojavila se odjevena u zelenu haljinu s pojasom koja jako laska njezinoj figuri, a koju potpisuje londonski brend Beulah, kojemu je inače cilj pružiti podršku žrtvama trgovine ljudima u Indiji.

Cijena haljine dugih rukava koja duljinom seže do ispod koljena je 550 funti (4646,55 kn), a ovakav kroj haljine nepogrešiva laska figurama od XS do XL veličina.

Vojvotkinja je izgled upotpunila pismo-torbicom od antilopa maslinasto zelene boje te cipelama u istoj nijansi, a lakiranim zelenim remenom dodatno je istaknula struk. Nosila je i par dijamantnih naušnica koje potpisuje Kiki McDonough, a čija je cijena 1400 funti (11.827,58 kn).

Podsjetimo, u središtu rada vojvotkinje su dobrobit i mentalno zdravlje djece, a i ovaj posjet potvrdio je njezinu fokusiranost na podršku djeci u njihovim najranijim godinama.

Pogledajte i izdanje Monice Belluci stvoreno za isticanje putene figure.

Catherine Middleton u zelenoj haljini - 7 Catherine Middleton u zelenoj haljini - 7 (Foto: Cover Images)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju