Vojvotkinja od Cambridgea uživa u nošenju odjevnih komada kraljevski plave boje koja odlično komplementira brinetama. Uz to zna odabrati kroj koji odiše elegancijom, a u kojoj se svaka žena osjeća kraljevski


Catherine Middleton
pojavila se na dodjeli nagrada Fostering Exellence u BMA House u Londonu koja zbrinjava napuštenu djecu i podupire sistem posvajanja mališana.

Model haljine s tri-četvrt rukavima i suknjom A kroja vizualno stanjuje gornji dio tijela, ali i skriva eventualne viškove na bokovima i bedrima.

S obzirom da je nedavno najavila državnički put u Indiju ovoga proljeća, nikoga nije iznenadilo što se na svečanoj funkciji pojavila u haljini dizajnera iz ove zemlje.

Odlučila se za klasičnu midi haljinu do koljena u kraljevsko plavoj boji s popisom indijske dizajnerice Saloni Lodha, koja se prodaje po cijeni od oko 6.000 kuna, a čije kreacije vole nositi britanske dame poput glumice Carrey Mulligan i Emme Watson.

Model haljine s tri-četvrt rukavima i suknjom A kroja pravi je ženski saveznik jer vizualno stanjuje gornji dio tijela, ali i skriva eventualne viškove na bokovima i bedrima. Ne čudi da se u ovom kroju svaka žena osjeća kao kraljica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju