Catherine Middleton, baš poput i mladenke, sjala je od sreće na vjenčanju svoje sestre Pippe Middleton. Prelijepa vojvotkinja nosila je haljinu Alexandera McQueena, a toliko se dobro zabavljala da je nije smetalo ni što se haljina malo zgužvala

U haljini Alexandera McQueena na vjenčanju svoje sestre Pippe Middleton, Catherine Middleton izgledala je vrlo elegantno i profinjeno. Nježna, lepršava kreacija boje pudera ima V izrez, šire rukave skupljene na kraju te peplum u području struka. Uz haljinu savršenu za vjenčanje, Catherine je nosila šeširić brenda Jane Taylor i štikle u istoj nijansi.

Catherine Middleton na vjenčanju svoje sestre Pippe Middleton uživala je s dvogodišnjom kćerkicom Charlotte

Njena kći, dvogodišnja princeza Charlotte na vjenčanju je bila djeveruša te je nosila preslatku bijelu haljinicu španjolskog brenda Pepa and Co i vjenčić u glavi. Fotograf je mamu i kći snimio kako se druže ispred crkve, a unatoč tome što je nosila haljinu od osjetljivog, svilenkastog materijala, Catherine se nije libila čučnuti u njoj, pa malo je i zgužvati na stražnjem dijelu.

Od besprijekornog izgleda, vojvotkinji je ipak bilo važnije dobro se zabaviti na sestrinu vjenčanju i uživati sa svojom princezom.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju