Najnovije elegantno i sofisticirano izdanje Catherine Middleton podsjeća na neka od najpoznatijih modnih izbora nekadašnje prve dame SAD-a, Jacqueline Kennedy

Na obilježavanju 100. godišnjice najveće bitke u Prvom svjetskom ratu, bitke na rijeci Somi, prisustvovali su prinčevi Harry i Willliam te vojvotkinja Catherine Middleton.

Kao i mnogo puta do sada veliku pažnju odbila je upravo vojvotkinja, stilom i ponašenjm savršena u situacijama koje zahtjevaju poštovanje, dostojanstvo i umjerenost.

U Francuskoj je Catherine 'probudila' modni izričaj elegantne Jacqueline Kennedy

Ono što iznova oduševljava modne znalce je savršen stil od glave do pete, ponekad u potpunosti prepoznatljiv i njezin, a u nekim prilikama inspiriran modnim ikonama iz prošlosti.

Upravo tako je bilo i u Francuskoj kada je 'probudila' modni izričaj elegantne Jacqueline Kennedy.  Uz kaput čiji kroj prati liniju tijela cik-cak uzorka, odabrala je model šeširića kakvog je proslavila nekadašnja prva dama SAD-a.

Kaput s potpisom modne kuće Missoni je bio pun pogodak, ali i sofisticrana haljina od čipke u boji pudera odabrana za komemoraciju sljedećeg dana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju