Svi mi u ormaru imamo onaj jedan omiljeni par cipela, pa tako i princeza od Walesa Catherine Middleton.

Galerija Catherine Middleton Crvena kombinacija iz 2016. godine Kombinacija iz 2015. godine +8 U srebrnoj verziji salonki 2019. godine

U njezinu slučaju to su salonke brenda Gianvito Rossi, konkretno model "Gianvito 105".

Princeza, naime, posjeduje najmanje šest pari spomenutih cipela u različitim bojama. Cijena ovih salonki je 630 eura, a Catherine ih bira za razne prigode. Posljednja prigoda u kojoj ih je nosila bila je krunidba kralja Charlesa III.

Princeza od Walesa po mnogima je izdanjem za krunidbu nadmašila i samu kraljicu Camillu. Nosila je dugački plašt u plavoj, crvenoj i bijeloj boji, ispod kojeg se nazirala elegantna haljina modne kuće Alexander McQueen.

Catherine Middleton na krunidbi je nosila bijele salonke Catherine Middleton na krunidbi je nosila bijele salonke (Foto: Afp)

I dok je haljina skrojena posebno za ovu prigodu, princeza od Walesa poslužila se omiljenim štiklama iz ormara, ovaj put u bijeloj boji.

To nimalo ne čudi jer su salonke brenda Gianvito Rossi modni klasik koji ne izlazi iz mode i koji izgleda lijepo u raznim kombinacijama, zbog čega su štikle poput tih omiljeni izbor mnogih dama.

Bijelu verziju omiljenih salonki princeza od Walesa nosila je i prilikom prošlogodišnjeg posjeta Bahamima. Uparila ih je s cvjetnom žuto-bijelom haljinom Alessandre Rich.

Na Bahamima u bijeloj verziji omiljenih salonki Na Bahamima u bijeloj verziji omiljenih salonki (Foto: Profimedia)

U svakom slučaju, u posljednjih nekoliko godina više je puta snimljena u takvim cipelama, a neke od boja koje posjeduje su i crna i bordo. U njezinu ormaru su i identične salonke u srebrnoj boji.

Ove cipele proizvedene u Italiji sam dizajner svojedobno je opisao kao utjelovljenje tri ključne karakteristike - elegancije, ženstvenosti i modernosti. Odlikuje ih profinjena silueta i visoka potpetica od 105 milimetara, a dostupni su modeli napravljeni od brušene i glatke kože.

Wow, bolja od kraljice? Catherine u moćnom izdanju s posvetom princezi Dijani Princeza od Walesa na krunidbi kralja Charlesa III. Obruč koji je Catherine nosila na krunidbi umjesto tijare Princ i princeza od Walesa na krunidbi +3 Catherine Middleton na krunidbi je nosila bijele salonke

U galeriji smo izdvojili mali dio prigoda u kojima se Catherine Middleton odlučila baš za taj, njoj očito omiljeni model cipela.

Uz bijelu haljinu 2016. godine nosila je bordo verziju cipela Uz bijelu haljinu 2016. godine nosila je bordo verziju cipela (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju