Svi mi u ormaru imamo onaj jedan omiljeni par cipela, pa tako i princeza od Walesa Catherine Middleton.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton na krunidbi je nosila bijele salonke Princ i princeza od Walesa na krunidbi +0 Catherine Middleton u kraljevsko plavoj haljini i omiljenim štiklama na uskrsnoj misi 2023.

U njezinu slučaju to su salonke brenda Gianvito Rossi, konkretno model "Gianvito 105".

Princeza, naime, posjeduje najmanje šest pari spomenutih cipela u različitim bojama. Cijena ovih salonki je 630 eura, a Catherine ih bira za razne prigode. Posljednja prigoda u kojoj ih je nosila bila je krunidba kralja Charlesa III.

Princeza od Walesa po mnogima je izdanjem za krunidbu nadmašila i samu kraljicu Camillu. Nosila je dugački plašt u plavoj, crvenoj i bijeloj boji, ispod kojeg se nazirala elegantna haljina modne kuće Alexander McQueen.

Catherine Middleton na krunidbi je nosila bijele salonke Catherine Middleton na krunidbi je nosila bijele salonke (Foto: Afp)

I dok je haljina skrojena posebno za ovu prigodu, princeza od Walesa poslužila se omiljenim štiklama iz ormara, ovaj put u bijeloj boji.

To nimalo ne čudi jer su salonke brenda Gianvito Rossi modni klasik koji ne izlazi iz mode i koji izgleda lijepo u raznim kombinacijama, zbog čega su štikle poput tih omiljeni izbor mnogih dama.

Bijelu verziju omiljenih salonki princeza od Walesa nosila je i prilikom prošlogodišnjeg posjeta Bahamima. Uparila ih je s cvjetnom žuto-bijelom haljinom Alessandre Rich.

U svakom slučaju, u posljednjih nekoliko godina više je puta snimljena u takvim cipelama, a neke od boja koje posjeduje su i crna i bordo. U njezinu ormaru su i identične salonke u srebrnoj boji.

Ove cipele proizvedene u Italiji sam dizajner svojedobno je opisao kao utjelovljenje tri ključne karakteristike - elegancije, ženstvenosti i modernosti. Odlikuje ih profinjena silueta i visoka potpetica od 105 milimetara, a dostupni su modeli napravljeni od brušene i glatke kože.

Wow, bolja od kraljice? Catherine u moćnom izdanju s posvetom princezi Dijani Princeza od Walesa na krunidbi kralja Charlesa III. Obruč koji je Catherine nosila na krunidbi umjesto tijare Princ i princeza od Walesa na krunidbi +3 Catherine Middleton na krunidbi je nosila bijele salonke

U galeriji smo izdvojili mali dio prigoda u kojima se Catherine Middleton odlučila baš za taj, njoj očito omiljeni model cipela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju