Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea otputovali su u okrug Durham na sjeveru Engleske. Posjetili su jednu od lokalnih farmi i tamo razgovarali s farmerima kako bi saznali na koji je način pandemija utjecala na njihov posao.

Galerija Catherine Middleton Vojvotkinja od Cambridgea tijekom posjeta farmi u engleskom okrugu Durham Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea +2 Vojvotkinja od Cambridgea tijekom posjeta farmi u engleskom okrugu Durham

Zatim su obišli cijelu farmu, vidjeli kako izgleda briga o životinjama, isprobali razne alate za obradu zemlje, a naposljetku se čak i provozali traktorom.

S obzirom na to da je ta kraljevska obveza od njih zahtijevala boravak na otvorenom i druženje sa životinjama, vojvotkinja je očekivano odjenula vrlo ležernu kombinaciju primjerenu situaciji.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea (Foto: Profimedia)

Tamne traperice kombinirala je s puloverom brenda Fair Isle ispod kojeg je nosila bijelu košulju. Sportska jakna danskog brenda Seeland novi je komad u njezinu ormaru, a od obuće je odabrala svoj (pra)stari favorit.

Catherine Middleton 2004. godine u čizmama Penelope Chilvers Catherine Middleton 2004. godine u čizmama Penelope Chilvers (Foto: Profimedia)

Poznavatelji stila vojvotkinje dobro znaju da je već dugo vjerna čizmama dizajnerice Penelope Chilvers koje u svom ormaru ima od 2004. godine. Svaki model tih kožnatih čizama izrađuje se ručno, a prema riječima dizajnerice, s godinama postaju sve ljepše.

Penelope Chilvers, 4150 kuna Penelope Chilvers, 4150 kuna (Foto: Penelope Chilvers)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju