Catherine Middleton u posljednje vrijeme navikli smo gledati u sofisticiranim haljinama i elegantnim kostimima, ali za posjetu jednom indijanskom rezervatu vojvotkinja je odabrala potpuno drugačije odjevne komade.

U sklopu službene kanadske turneje vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea posjetili su rezervat Bella Bella u Britanskoj Kolumbiji. S obzirom na to da su im domaćini najavili kako će ih tamo dočekati kiša, kraljevski par prilagodio je odabir odjeće vremenskim uvjetima.

Naravno, sva pažnja bila je usmjerena na lijepu Catherine Middleton koja je pokazala da osim skupocjenih haljina jednako dobro izgleda i u komadima komercijalnih modnih marki.

Klasične crne skinny traperice brenda Zara (249 kn) kombinirala je s kariranom košuljom iz Topshopa (429 kn) i plavim puloverom. Ogrnula se svojom starom safari jaknom brenda Holland & Holland, a na nogama je imala kožnate čizme Penelope Chilvers.

Vojvotkinja od Cambridgea voli traperice iz Zare, a popularan model koji smo viđali i na zagrebačkoj špici u travnju je nosila tijekom službenog putovanja u Indiji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju