Catherine Middleton uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijma – bez obzira na to odijeva li raskošne večernje kreacije modne kuće Alexander McQueen ili svakodnevne ležernije komade omiljene joj dizajnerice Jenny Peckham.

Galerija Catherine Middleton - 3 Catherine Middleton - 1 Catherine Middleton - 2 +2 Gucci bluza - 3

Modni kritičari hvale stil vojvotkinje od Cambridgea i rijetko kad imaju što prigovoriti. No svejedno ih je iznenadila svojim svojim posljednjim javnim nastupom.

Za protokolarni posjet Dječjem centru Henryja Fawcetta u Londonu odabrala je elegantnu kombinaciju sastavljenu od svilene bluze, ženstvenih hlača predimenzioniranih nogavica te crnih cipela na visoku potpeticu.

Modni znalci odmah su na njoj prepoznali ljubičastu bluzu s mašnom iz Guccijeve kolekcije, koja se prodaje po cijeni od 795 britanskih funti, odnosno oko 7000 kuna. Gucci bluza - 1 Guccijeva bluza kopča se na leđima Foto: Gucci

I dok je većina komentirala kako vojvotkinja izgleda besprijekorno u ljubičastom, samo su oni upućeniji shvatili da je pogrešno odjenula košulju. Guccijev model, naime, kopča se na leđima.

Iako je mašna dobar dio posjeta skrivala kopčanje na prednjici Catherine Middleton, nestašni gumbi ipak su povremeno izvirivali ispod svilenog materijala. Dakako, vidljivi su bili i gumbi na prednjem dijelu manžeta, a koji bi inače trebali biti pozicionirani sa stražnje strane bluze. Catherine Middleton - 1 Catherine Middleton: “Crop-top” haljina u kojoj se vojvotkinja rijetko kad viđa
Je li vojvotkinja slučajno krivo odjenula Guccijevu bluzu, ili je pak to učinila namjerno sa željom da iskaže dio modnog bunta, vjerojatno neće biti nikad poznato.  Catherine Middleton - 2 Catherine Middleton obukla je košulju na krivu stranu (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju