Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea posjetili su događanje u organizaciji mobilnog servisa Shout koje se održalo u Londonu.

Galerija

U pitanju je servis kojem se osobe u kriznim situacijama 24 sata dnevno porukom mogu javiti volonterima koji će im pokušati pomoći. Kraljevski par najavio je uspostavljanje linije Shout 85258 u svibnju rekavši kako žele iskoristiti nevjerojatnu nacionalnu volontersku zajednicu da bi osigurali stručnu potporu ljudima koji se bore protiv suicidalnih misli, anksioznosti i usamljenosti, piše Telegraph.

Catherine, ja, Harry i Meghan ne možemo biti ponosniji zbog svega što je Shout do sada postigao. Zahvalni smo svima vama što ste dio ovog projekta, rekao je princ William prilikom svog obraćanja volonterima.

Catherine je dobila predivan buket od 8-godišnje Michaele Conway
Catherine je dobila predivan buket od 8-godišnje Michaele Conway (Foto: Getty Images)

Vojvotkinja i vojvoda potom su se družili s organizatorima događanja, a u jednom trenutku pridružila im se 8-godišnja Michaela Conway iz Elthama, koja je Catherine uručila predivan buket.

Lijepa vojvotkinja stigla je u londonski teatar Troubadour White City u sjajnoj poslovnoj kombinaciji. Klasične hlače brenda Joseph kombinirala je s običnom bijelom majicom i sakoom, a na nogama je imala crne salonke Gianvita Rossija od brušene kože.

Catherine Middleton
Catherine Middleton (Foto: Getty Images)

Karirani sako brenda Smythe prvi je put nosila u listopadu 2018. godine prilikom posjeta organizaciji Coach Core. Tada ga je kombinirala s crnom dolčevitom, crnim trapericama i gležnjačama u istoj boji.

Vojvotkinja je isti sako prvi put nosila u listopadu 2018. godine
Vojvotkinja je isti sako prvi put nosila u listopadu 2018. godine (Foto: Getty Images)

Osim u dnevnim varijantama, strukirani sako jednako dobro izgledao bi i u večernjim uz dodatak npr. svilenkastog topa, dobrih štikli i glamuroznije torbice. U pitanju je svestran model koji se uz male promjene u stajlingu uistinu može nositi od jutra do mraka.

U nastavku pogledajte nekoliko različitih modela sivih sakoa po uzoru na vojvotkinju od Cambridgea.

Sivi sakoi