Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea veselo su započeli svoj boravak u Indiji. Catherine Middleton opet je dobila priliku pokazati svoju razigranu stranu tijekom utakmice kriketa, a s posebno pažnjom prate se njezine odjevne kombinacije

Tijekom prvog dana posjeta Indiji, Catherine Middleton pokazala je tri od čak 24 spakirane odjevne kombinacije koje je ponijela sa sobom.

Iako inače najviše pažnje plijene njezine haljine, ovaj put puno se priča o modnim dodacima. Točnije, o cipelama i naušnicama koje je nosila tijekom humanitarne utakmice kriketa.

Vojvotkinja je prvi put nakon dugo vremena obula cipele s platformom. Poznato je da obožava modele s platformom i nekada ih je često nosila tijekom javnih pojavljivanja onda odustala od njih zato što ih britanska kraljica Elizabeta II. ne voli i članicama kraljevske obitelji ne odobrava njihovo nošenje.

Kraljica će joj ovaj mali 'prekršaj' sigurno oprostiti kada čuje da je prodaja platformi brenda Monsoon koje koštaju 79 dolara (518 kuna) strelovito porasla zahvaljujući popularnosti lijepe Catherine.

Za razliku od cipela koje se još uvijek mogu kupiti u online trgovini, naušnice brenda Accessorize koje je nosila u istoj prigodi rasprodale su se u roku od 24 sata, a koštale su 8 funti (75 kuna).

U galeriji pogledajte sve kombinacije Catherine Middleton koje ne nosila tijekom prvog dana boravka u Indiji.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju