Catherine Middleton je velika ljubiteljica tenisa i gotovo da nikada ne propušta važne mečeve na prestižnom turniru u Wimbledonu. Ne čudi stoga što se uputila i na ovogodišnje žensko finale u kojem će se pobjednica tražiti između Serene Williams i Simone Halep.

Galerija Catherine Middleton došla je na žensko finale Wimbledona Catherine Middleton - 2 Catherine Middleton - 3 +2 Catherine Middleton - 4

Vojvotkinja od Cambridgea uputila se na velebne teniske terene u zelenoj kreaciji brenda Dolce & Gabbana.

Odabrala je midi haljinu s kratkim rukavima i gumbima koja je specijalno napravljena za nju 2016. godine, a koju je već nosila u službenom posjetu Kelowni, u sklopu kraljevske turneje po Kanadi. 

Zelenu haljinu Catherine Middleton je sparila s klasičnim salonkama u bež boji koje vizualno produžuju cijelu figuru i torbicom u istoj nijansi.

Catherine Middleton - 2 D&G haljina slična onoj Catherine Middleton prodavala se po cijeni od oko 18.000 kuna (Foto: Profimedia.hr)

Uska kreacija savršeno pristaje majki troje djece, no mnogi su komentirali da je riječ o loše krojenom komadu. Naime, na prvi pogled je vidljivo da loše pozicionirani ušitci na predjelu grudi izgledaju kao da je Catherine Middleton izašla u javnost bez grudnjaka što nije točno.

Ovo nije prvi put da Catherine Middleton ima neugodnost zbog loše krojenog odjevnog komada – isti efekt imao je tamnozeleni kaput brenda Alexander McQueen koji je vojvotkinja nosila na ovogodišnjoj proslavi Dana sv. Patrika.

Catherine Middleton - 3 Catherine Middleton u haljini brenda Dolce & Gabbana na Wimbledonu (Foto: Profimedia.hr)

Loše krojen komad! Ovako nešto nikad nećete vidjeti na Chanelovoj ili Diorovoj kreaciji, komentirali su tada dobri poznavatelji mode.

Nespretno krojena haljina nije uništila raspoloženje vojvotkinje. Naprotiv, ona nije skidala osmijeh s lica dok se pozdravljala s mladim tenisačicama na Wimbledonu uoči početka finala za žene.

Pogledajte i:

Kraljevski trio fantastikus: Fotografije koje dokazuju da mama Catherine ima pune ruke posla Princ George, princeza Charlotte i princ Louis su vrlo razigrana djeca Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 2 Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 3 +4 Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju