Dobrotvorni polo kup King Power Royal Charity Polo Day u klubu Billingbear u Wokinghamu nije mogao proći bez uvaženih pripadnika kraljevske obitelji.

Galerija Princ George, princeza Charlotte i princ Louis su vrlo razigrana djeca Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 2 Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 3 +4 Mama Catherine ima pune ruke posla sasvojim mališanima

I dok su Meghan Markle i sinčić Archie bodrili tatu Harrya u igranju pola, njegova brata Williama podržala je Catherine Middleton i njihovo troje djece. Okupljenjima je odmah bilo jasno da vojvotkinja od Cambridgea ima pune ruke posla s petogodišnjim Georgeom, četverogodišnjom Charlotte i jednogodišnjim Louisom.

Božićni portret kraljevske obitelji Princ George: Kršenje kraljevskog pravila na božićnoj čestitki koje je iznenadilo mnoge

Najmlađi princ nedavno je prohodao, a s obzirom na to da ga krasi velika radoznalost kao i svako drugo dijete njegove dobi, prirodno je da mu treba stalan nadzor. Unatoč špagericama s platformom brenda Carina, mama Catherine spretno je trčala za svojim mališanom po idiličnim engleskim pašnjacima. Kad bi mu dosadilo istraživanje okolice, princ Louis prstićem bi pokazao kamo želi da ga mama nosi.

Za to vrijeme princ George, koji će uskoro napuniti šest godina, i njegova sestrica Charlotte pokazali su svoju vještinu u igranju nogometa. Kada su se umorili od fizičke aktivnosti, pojeli su užinu i odmorili se u prtljažniku obiteljskog automobila.

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 4 Mama Catherine ima pune ruke posla sasvojim mališanima (Foto: Profimedia.hr)

Iako je prijestolonasljednik britanske krune skakao po stražnjem dijelu auta, mama Catherine nije ga sprječavala u malom nestašluku. Štoviše, poznato je da vojvotkinja od Cambridgea potiče svoju djecu na izražavanje vlastite osobnosti, što češći boravak u prirodi te aktivnosti na otvorenom.

Po uzoru na princezu Dianu koja je prekršila kraljevski protokol i rodila svoju djecu u javnoj bolnici te ih poslala u državnu školu, i Catherine Middleton slijedi taj obrazac ponašanja. Ipak, nekih se “starinskih” kraljevskih pravila ipak mora pridržavati.

Princ Louis razmahao se čim je izašao na balkon 10 strogih pravila koja kraljevske dadilje ne smiju prekršiti

Princ George i Louis te princeza Charlotte ne smiju jesti procesiranu hranu, već samo obroke napravljene od cjelovitih namirnica koje priprema kraljevski kuhar. Iako su mama Catherine i tata William uključeni u odgoj svoje djece, mališani moraju imati kraljevsku dadilju.

Mali prinčevi i princeze od najranijeg djetinjstva bivaju educirani o pravilima lijepog ponašanja za stolom i u mnogim drugim situacijama. Prve riječi u njihovurječniku su "molim", "ispričavam se" i "hvala". U javnosti ne smiju nositi traperice, a prinčevi smiju nositi duge hlače tek kada napune sedam ili osam godina.

Slika nije dostupna Čak i kada je hladno: Zašto princ George uvijek nosi kratke hlačice?

Povrh svega, kao prijestolonasljednik britanske krune, princ George ne smije putovati istim zrakoplovom kao i njegov otac te djed Charles. To je pravilo uvedeno kako bi se očuvali nasljednici u slučaju prometne nesreće. Dakako, u svakom trenutku štiti ih tim specijalnih tjelohranitelja po imenu Royalty Protection Group (SO14).

Pogledajte i:

George, Charlotte i Louis: Razigrani trio na mjestu koje krije posebnu posvetu baki Diani George, Charlotte i Louis posjetili su vrt koji je Catherine dizajnirala za izložbu cvijeća Catherine s malenim Louisom Preslatki Louis +1 George, William, Catherine i Louis

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju