Vojvotkinja od Cambridgea ove se zime ne odriče omiljenih salonki i štikli, koje sukladno padu temperature u termometru kombinira uz tople kapute i guste najlonke od minimalno 50 DEN-a u crnoj boji. Nikoga, pak, ne začuđuje što je u Velikoj Britaniji porasla prodaja grilonki


Britanski trgovački lanac Debenhams bilježi ove zime rast od 112 posto u prodaji crnih grilonki u odnosu na isto vrijeme lani, a poznavatelji modnih trendova vjeruju da je za to zaslužna upravo Catherine Middleton.

Iako je zimsko vrijeme uobičajena sezona za kupovinu i nošenje  najlonki gustog tkanja, modni znalci nagli skok povezuju upravo s vojvotkinjom od Cambridgea.

Tamne grilonke odlične su 'prijateljice' svake žene, jer vizualno stanjuju i oblikuju noge, te ih štite od hladnoće.

Trudna Catherine Middleton, naime, dolazak je hladnijeg vremena obilježila prigodnom odjećom i asesoarom. U posjetu New Yorku početkom prosinca 2014. kao i obavljanju protokolarnih dužnosti u domovini moglo ju se vidjeti u trendi kaputićima.

Umjesto visokih čizmica i toplih hlača, kraljevina je iste komobinirala uz omiljene štikle i grilonke koje ranije nismo imali prilike vidjeti na njoj.

U trgovačkim krugovima dobro je poznata činjenica da lijepa trendseterica može rasprodati cijelu liniju nekog proizvoda ako se samo jednom u njemu pojavi u javnosti, pa nikoga ne čudi rast u prodaji ženskih čarapa.

Nošenje grilonki u zimskim mjescima ima brojne prednosti: omogućava kombiniranje s kratkim suknjama, haljinama i tunikama. Istovremeno, čarape u crnoj boji ili tamnijim nijansima igraju ulogu steznika za noge koje će vizualno stanjiti ovaj dio tijela, te sakriti sve eventualne nepravilnosti na koži.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako kraljevina nosi ove čarape na šik način.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju