Kada Catherine Middleton pronađe odjevni komad koji joj se jako sviđa, taj komad često je dio njezinih djevnih kombinacija.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton u bijelom sakou Catherine Middleton u bijelom sakou +4 Catherine Middleton u bijelom sakou

Poznato je da princeza od Walesa rado reciklira odjevne komade, a među onima koje rado nosi je i jedan bijeli sako iz Zare.

Taj omiljeni sako nosila je i kada je u nedjelju bodrila Englesku u četvrtfinalu Svjetskog kupa u ragbiju. Radi se o sakou od strukturirane tkanine s dvorednim kopčanjem. Sako ima ovratnik s reverima i duge rukave s jastučićima za ramena te prednje džepove s preklopima.

Zara, 59,95 eura Zara, 59,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zara već nekoliko sezona u svojoj ponudi ima sakoe poput ovoga pa tako i sada, i to u dvije boje, ekru i crnoj. Cijena sakoa je 55,95 eura i dolazi u veličinama od XS do XL.

Catherine Middleton u bijelom sakou Catherine Middleton u bijelom sakou (Foto: Profimedia)

Princeza je sako nosila zakopčan u kombinaciji s crnim hlačama.

Uz sako iz popularne trgovine uličnom modom, Catherine Middleton nosila je torbicu modne kuće Chanel. Odlučila se za mini četvrtastu prošivenu torbu od janjeće kože u crnoj boji.

Torbica modne kuće Chanel Torbica modne kuće Chanel (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Izdanje je upotpunila Cartier satom i okruglim naušnicama brenda Lenique Louis.

Catherine Middleon pronašla je savršenu boju kojom je osvježila svoju garderobu Catherine Middleton u bež kompletu brenda Sezane i salonkama Russell and Bromley - 10 Catherine Middleton u bež kompletu brenda Sezane i salonkama Russell and Bromley - 3 Catherine Middleton u bež kompletu brenda Sezane i salonkama Russell and Bromley - 8 +8 Catherine Middleton u bež kompletu brenda Sezane i salonkama Russell and Bromley - 6

Neka druga vremena: 10 slavnih žena prije nego što su postale kraljice stila Modni stil Catherine Middleton nekad i sad Modni stil Catherine Middleton nekad i sad Modni stil Melanije Trump nekad i sad +7 Modni stil Amal Clooney nekad i sad

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju