Tijekom pandemije koronavirusa vojvotkinja od Cambridgea nastavila je svoje protokolarne dužnosti pomoću videopoziva u svom domu u Norfolku. Tim putem odaslala je nekolicinu važnih poruka, uključujući i zahvalnost koju osjeća prema svim esencijalnim radnicima u doba krize.

Povodom svečanog obilježavanja Dana zahvale prvim odazivačima u Australiji (Inaugural Thank a First Responder Day) Catherine Middleton sa suprugom poslala je poruku svim herojima koji se vješto nose sa svim izazovima na ovom kontinentu u 2020. godini.

Nažalost, opet ste na prvoj liniji hitnih slučajeva. Epidemija COVID-19 ponovno je spojila prve liječnike u Australiji. Iz dana u dan medicinsko osoblje, policija, vatrogasci i pomoćno osoblje neumorno rade na očuvanju svih, često riskirajući ne samo svoje fizičko zdravlje već i mentalno blagostanje, istaknula je Catherine Middleton u videu, te svima zahvalila od srca.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Sunčana maksi haljina koja vizualno smanjuje struk

Za ovu priliku vojvotkinja je odjenula odvažnu haljinu u jarko žutoj boji Roksande Ilinčić koju je prvi put nosila tijekom posjeta Sydneyju 2014. godine.

Točnije, riječ je o midi modelu srpske dizajnerice sa sjedištem u Londonu koja ima kratke rukave i porub do koljena, a koja je napravljena za elegantno isticanje ženstvenih aduta. Prije šest godina prodavala se po cijeni od oko 900 britanskih funti, odnosno oko 7700 kuna.

Catherine Middleton haljinu je sparila sa zlatnim naušnicama u obliku lišća britanskog brenda Zoraida koje i inače često nosi.

Slika nije dostupna Više je neće nositi: "Gola" haljina zbog koje se princ William zaljubio u Catherine Middleton

Otkako traje pandemija koronavirusa vojvotkinja provodi karantenu sa svojom obitelji u Anmer Hallu – obiteljskom imanju u Norfolku koju su dobili kao svadbeni poklon od kraljice Elizabete II.

Što su Catherine Middleton i princ William poručili australskim herojima, pogledajte u videu koji je na svojem Facebooku podijelila organizacija Fortrem Australia.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju