Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea posjetili su engleski grad Coventry. Tijekom službenog puta razgledali su mnoge gradske znamenitosti i institucije

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton i princ William u Coventryju Catherine i William u Convetryju +2 Catherine u Nacionalnom memorijalnom centru 11. rujna, prilikom posjeta New Yorku 2014. Catherine Middleton i princ William razveselili su građane Coventryja svojim posjetom. Vojvotkinja i vojvoda obišli su nekoliko gradskih znamenitosti, a zatim su se uputili na lokalno sveučilište te su posjetili organizaciju za mlade "Positive Youth".
Catherine Middleton i princ William u Coventryju Catherine je razgledala Coventry odjevena u kaput modne kuće Mulberry (Foto: Getty Images)
Trudna vojvotkinja nije skidala osmijeh s lica i svi su zaključili kako i u trećoj trudnoći naprosto blista. Lijepa mama bila je odjevena u ružičasti kaput modne kuće Mulberry koji je prvi put nosila 2014. godine na službenom putovanju u New Yorku.

Neki su joj tada zamjerili što je upravo taj kaput jarke boje odjenula prilikom posjeta Nacionalnom memorijalnom centru otvorenom u spomen svim žrtvama terorističkog napada koji se dogodio 2001. godine.
Catherine u Nacionalnom memorijalnom centru 11. rujna, prilikom posjeta New Yorku 2014. Catherine u Nacionalnom memorijalnom centru 11. rujna, prilikom posjeta New Yorku 2014. (Foto: Getty Images)
Kritičari su smatrali kako to baš i nije primjeren odabir s obzirom na prigodu. Međutim, bio je to jedan od rijetkih gafova buduće engleske kraljice koja u svim prilikama poštuje dress code i trudi se biti odjevena u skladu s događanjem ili mjestom na koje dolazi, pa joj je taj mali propust odmah oprošten.

Nakon toga kaput je nosila još samo jednom, 2015. godine prilikom posjeta jednoj londonskoj organizaciji.
Mulberryjev kaput nosila je i 2015. godine prilikom posjeta jednoj organizaciji u Londonu Mulberryjev kaput nosila je i 2015. godine prilikom posjeta jednoj organizaciji u Londonu (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju