Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea posjetili su školu "School 21" u Stratfordu, okrugu u istočnom dijelu Londona. Škola se ponovo otvara nakon stroge karantene koja je provedena u Velikoj Britaniji.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton Catherine Middleton +2 Kaput brenda Max&Co. u ružičastoj boji, 365 eura (2770 kuna)

Vojvotkinja i vojvoda razgovarali su s profesorima o svim izazovima rada usred pandemije. Pritom su im čestitali na njihovu velikom trudu i snalažljivosti u ovim teškim okolnostima u kojima se nalazi cijeli svijet.

Catherine Middleton Catherine Middleton (Foto: Getty Images)

Catherine Middleton nije propustila priliku razgovarati i s malim učenicima koji su joj razdragano pokazivali svoje školsko igralište.

Vojvotkinja je za ovu prigodu odjenula jednostavnu kombinaciju koja je zahvaljujući jednom odjevnom komadu zapravo vrlo upečatljiva.

Catherine Middleton Catherine Middleton (Foto: Getty Images)

Naravno, u pitanju je njezin novi kaput. Uz klasične hlače brenda Jigsaw, pulover s potpisom brenda Boden i salonke od brušene kože, odabrala je predivan ružičasti kaput.

Radi se o modelu pod nazivom Runaway iz nove kolekcije brenda Max&Co., u potpunosti napravljenom od vune. Osim ružičaste varijante, kaput je dostupan u svjetloplavoj, svjetložutoj i tamnosivoj boji.

Kaput brenda Max&Co. u ružičastoj boji, 365 eura (2770 kuna) Kaput brenda Max&Co. u ružičastoj boji, 365 eura (2770 kuna) (Foto: Max&Co.)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju