U Buckinghamskoj palači održana je tradicionalna večera za diplomate na kojoj su se pojavili svi članovi britanske kraljevske obitelji

Na svečanoj večeri u Buckinghamskoj palači sve su oči bile uprte u Catherine Middleton. Vojvotkinja od Cambridgea zablistala je u crvenoj haljini dizajnerice Jenny Packham, ali pažnju je plijenila njezina tijara.

Naime, Catherine je nosila tijaru pokojne princeze Diane koja ima i svoj službeni naziv – "Lover's Knot" (u doslovnom prijevodu čvor ljubavnika). Tijaru je Diana dobila na poklon od kraljice Elizabete II. kada se 1981. godine udala za princa Charlesa.

Iako je više od 5 godina službena članica kraljevske obitelji, ovo je tek peti put da je Catherine dobila priliku nositi neku od tijara iz kraljevske riznice, a odabirom ove tijare još jednom je odala počast Diani.

Ovim potezom vojvotkinja je posebno dirnula Britance koji obožavaju prerano preminulu princezu i s nostalgijom se prisjećaju vremena kada je svojom jednostavnošću osvajala srca diljem svijeta.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju