Svako izdanje vojvotkinje od Cambridgea analizira se do najsitnijih detalja, od odjeće do modnih dodataka

Modni stručnjaci najčešće hvale stil Catherine Middleton iako se većina njih slaže da bi ponekad trebala malo više riskirati kada je u pitanju moda.

Vojvotkinja je uglavnom vjerna "ziheraškim" kombinacijama sastavljenim od klasičnih odjevnih komada i dodataka. Međutim, Britanci joj zamjeraju da zbog toga često izgleda staromodno.

Staromodnim su proglasili i jedan dodatak kojim voli ukrasiti ili ukrotiti svoju frizuru. U pitanju su obične plastične mini kopče za kosu kakve mnoge od nas čuvaju u svojim kozmetičkim torbicama.

Čak su i brojni ugledni svjetski modni magazini, uključujući Harper’s Bazaar, kritizirali Catherine zbog nošenja ovih špangica. "Kosa vojvotkinje zaslužuje bolje", napisali su i zapitali se zbog čega u javnosti nosi ove jeftine kopče, a ima pristup najljepšim dodacima za kosu na svijetu.

Drugi su ovaj detalj nazvali "pučanskim" i zaključili kako nikako ne pristaje uz njezin elegantan stil odijevanja. S druge strane, velik dio javnosti ne vidi ništa loše u tome i hvali to što buduća kraljica nije postala previše ponosna za nošenje tako "običnih" dodataka.

Treba li Catherine nositi plastične kopčice?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju