Catherine Middleton pokroviteljica je engleske ragbi reprezentacije koja se natječe na Svjetskom kupu u rugbiju koji se održava na Novom Zelandu. Princeza od Walesa pokroviteljstvo je naslijedila od vojvode od Sussexa u veljači, a sada je pokazala i da je velika ragbi navijačica.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton u crvenom sakou iz Zare koji je već nosila Vrlo sličan sako iz Zare kakav nosi Catherine Middleton (449,90 kn) - 2 +1 Vrlo sličan sako iz Zare kakav nosi Catherine Middleton

U video poruci koju je poslala engleskoj ženskoj ragbi reprezentaciji Catherine Middleton igračicama je poželjela sreću na Svjetskom kupu te poručila da će navijati alarm u rane sate kako bi se probudila i gledala utakmice. U video snimci Catherine nosi crveni blejzer, a tu moćnu boju princeza od Walesa nije slučajno izabrala.

Naime, engleska ženska ragbi ekipa nosi naziv Red Roses (Crvene ruže), pa je crveni sako bio savršen izbor za obraćanje. U poruci je istaknula i kako se nada da će ragbijašice donijeti kup kući, još jednom nakon pobjede 2014. godine. Princezinu poruku s dobrim željama na Twitteru je objavio engleski ragbi tim, a prva utakmica koju Britanke igraju protiv Fidžija na rasporedu je u subotu u 4.45 prema britanskom vremenu.

Vrlo sličan sako iz Zare kakav nosi Catherine Middleton (449,90 kn) - 3 Zara, 449,90 kn (Foto: www.zara.com)

Catherine Middleton u video poruci nosi sako iz trgovine Zara koji je nosila i u lipnju prošle godine na stadionu Wembley kada je pratila utakmicu između Engleske i Njemačke na Europskom nogometnom prvenstvu. Taj model je rasprodan, ali u Zari se može kupiti vrlo sličan, također od strukturirane tkanine s naglašenim ramenima i dvorednim kopčanjem sa zlatnim metalnim gumbima.

Fantazija! Kaput iz Zare u potpunosti prekriven ružičastim cvjetićima Kaput iz Zare Kaput iz Zare - 1 Kaput iz Zare - 4 +1 Kaput iz Zare - 2

Tkanje je zanimljivo jer su u dominantnu crvenu boju upletene plave i bijele niti, a riječ je o blejzeru savršenom za poslovne odjevne kombinacije koji se, kada nije jako hladno, može nositi i kao kaputić.

Vrlo sličan sako iz Zare kakav nosi Catherine Middleton (449,90 kn) - 1 Vrlo sličan sako iz Zare kakav nosi Catherine Middleton (Foto: www.zara.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju