Svatko tko prati odjevni stil Catherine Middleton možda je primijetio da vojvotkinja vrlo često nosi zelenu boju.

 

Neka od najzapamćenijih izdanja Catherine Middleton u zelenom svakako su svjetlucava haljina brenda The Vampire's Wife koju je vojvotkinja nosila u ožujku u Irskoj na jednoj od posljednjih službenih dužnosti prije pandemije koronavirusa, balska haljina boje mahovine dizajnerice Jenny Packham s dodjele nagrada BAFTA 2018. godine te svjetlozelena haljinica dizajnerice Diane von Furstenberg koju je nosila u Los Angelesu u srpnju 2008. godine, nedugo nakon povratka s medenog mjeseca.

Svatko tko prati odjevni stil Catherine Middleton možda je primijetio da vojvotkinja vrlo često nosi zelenu boju

No još mnogo puta tijekom godina izbor vojvotkinje od Cambridgea bila je upravo zelena, i to u raznoraznim nijansama, kao što se može vidjeti u fotogaleriji na početku teksta. Razlog tome nema nikakve veze s time da je zelena najdraža boja lijepe vojvotkinje, već isključivo s bojom njezinih očiju.

Catherine ima srednje tamne oči te su po intenzitetu nježnije, a ovisno o osvjetljenju poprimaju lagano drugačije nijanse zelene. Često i vrlo uspješno nosi odjeću u boji svojih očiju. Nošenjem boja koje se podudaraju s vašim prirodnim bojama izgledat ćete otmjenije, svježije i sigurno će podići čitav look. Kate u bojama svojih očiju izgleda elegantno, profinjeno i kao da cijela blista, objasnila je stručnjakinja za boje Gabriella Winters.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Odvažna haljina srpske dizajnerice za isticanje ženstvenih aduta

Catherine Middleton služi se i drugim stilskim trikovima kako bi uvijek izgledala besprijekorno. Primjerice, na rubovima suknji nosi utege kako se ne bi podigle kad zapuše vjetar te joj se grudnjaci često ušivaju u haljine kako se ne bi dogodilo da joj izviri naramenica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju