Uoči Svjetskog dana mentalnog zdravlja vojvotkinja od Cambridgea posjetila je Sveučilište u Derbyju.

Galerija Catherine Middleton posjetila je sveučilište u Derbyju Catherine Middleton posjetila je sveučilište u Derbyju Catherine Middleton +2 Catherine Middleton

Razgovarala je sa studentima sveučilišta kako bi saznala na koji je način pandemija utjecala na njihovo obrazovanje i svakodnevni život, a raspravljali su i o nacionalnim mjerama uvedenim sa svrhom poboljšanja mentalnog zdravlja studenata.

Susrela se i s predstavnicima organizacije Student Minds, koja podiže svijest o važnosti mentalnog zdravlja među studentima.

Catherine Middleton posjetila je sveučilište u Derbyju Catherine Middleton posjetila je sveučilište u Derbyju (Foto: Getty Images)

Catherine je za taj posjet odabrala casual kombinaciju sastavljenu od jednostavnih odjevnih komada. Nosila je klasične crne hlače koje je kombinirala sa svijetloplavim puloverom od kašmira brenda Massimo Dutti i kariranim kaputom s istim potpisom.

Tu su bile i salonke brenda Gianvito Rossi. Model pod nazivom Piper ima čvrstu blok-potpeticu od 8,5 centimetara i savršen je za dame koje se pomalo boje vrtoglavih štikli.

Gianvito Rossi Piper 85 Gianvito Rossi Piper 85 (Foto: Net-a-Porter)

Naime, tip salonke s ovom varijantom potpetice znatno je stabilniji od modela s klasičnom tankom stiletto potpeticom. One i dalje pružaju isti efekt izduživanja noge, ali uz puno sigurniji i stabilniji korak.

Catherine Middleton Catherine Middleton (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju