Vojvotkinja od Cambridgea sudjelovala je na primanju održanom povodom službenog početka obilježavanja godine indijske kulture

U Velikoj Britaniji službeno je započelo obilježavanje godine indijske kulture. Na primanje održano tim povodom koje je organizirala kraljica Elizabeta II. došla je i Catherine Middleton u pratnji svog supruga Williama.

Vojvotkinja od Cambridgea nosila je čipkastu haljinu brenda Erdem ukrašenu srebrnim nitima, a za dodatnu dozu blještavila pobrinule su se šljokičaste štikle Oscara De La Rente.

Model s potpeticom od 10 centimetara poprilično je neobičan odabir za vojvotkinju koja je štikle posute šljokicama posljednji put nosila 2013. godine na dodjeli nagrada udruge Tusk koja se bavi očuvanjem prirode.

Tada je sve oduševila sandalama brenda Jimmy Choo u kojima se prvi put pojavila nekoliko mjeseci prije na jednoj gala večeri u londonskoj dvorani Alber Hall.

Od tada Catherine pauzira s nošenjem šljokičastih odjevnih komada i tek se povremeno pojavi u javnosti s nekim blještavim dodatkom, a sada je napokon probudila svoj stil ovim fantastičnim štiklama.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju