Britanska kraljevska obitelj organizirala je primanje u Buckinghamskoj palači za sportaše koji su na Olimpijskim i Paraolimpijskim grama u Rio De Janeiru osvojili odličja

Vojvotkinja od Cambridgea ugostila je najbolje britanske olimpijce i paraolimpijce na primanju u Buckinghamskoj palači. Sportašima koji su se s Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Rio De Janeiru vratili s odličjem odano je priznanje za njihov veliki uspjeh i za sav uložen trud i rad.

Catherine Middleton za ovu polu-svečanu ovu prigodu odabrala je haljinu modne kuće Alexander McQueen iz resort kolekcije za 2017. godinu.

 

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on


Bijelu haljinu u stilu 70-ih s raskošnim cvjetnim uzorkom kombinirala je s fantastičnim salonkama Gianvita Rossija. Kako mu samo ime govori, model 'Gianvito 105' napravljen od brušene kože ima potpeticu od 10.5 centimetara, a dostupan je u različitim bojama.

 

Catherine je nosila model u crvenoj boji i tako razbudila svoj stil koji Britancima u posljednje vrijeme nije po volji. Mnogi joj zamjeraju odabir pomalo staromodnih krojeva, a svi se slažu kako bi trebala biti hrabrija kod odabira cipela i umjesto standardnih modela u bež, crnoj i tamno plavoj boji nositi upečatljivije nijanse.

Upravo je zato crvena sjajan odabir za nju, a dokazano je i da nošenje boje strasti i ljubavi podiže raspoloženje te budi samouvjerenost i seksipil u ženama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju