Nakon što je u petak ujutro njezina knjiga fotografija "Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020" odmah nakon izlaska dospjela na vrh bestsellera, Catherine Middleton posjetila je Nacionalnu galeriju portreta i bolnicu u Londonu gdje je razgovarala s osobljem o radu tijekom pandemije.

Galerija Catherine Middleton nosi torbicu luksuznog britanskog brenda DeMellier - 5 Catherine Middleton nosi torbicu luksuznog britanskog brenda DeMellier - 4 Catherine Middleton nosi torbicu luksuznog britanskog brenda DeMellier - 6 +3 Catherine Middleton nosi torbicu luksuznog britanskog brenda DeMellier

Catherine Middleton projekt Hold Still pokrenula je 2020. kako bi dokumentirala pandemiju Covida-19 u Ujedinjenom Kraljevstvu. Prihodi od prodaje knjige bit će ravnomjerno podijeljeni između humanitarne organizacije Mind charity koje brine o mentalnom zdravlju i Nacionalne galerije portreta.

U knjizi je skupljeno stotinu portreta koje su snimili građani tijekom prvog lockdowna prošle godine, a prikazuju kako je u tom razdoblju izgledao život u Velikoj Britaniji. Fotografije koje su dospjele u knjigu izabrane su između 31 tisuća pristiglih fotografija koje su slali građani.

Catherine Middleton nosi torbicu luksuznog britanskog brenda DeMellier - 3 Catherine Middleton nosi torbicu luksuznog britanskog brenda DeMellier (Foto: AFP)

Ankete

(8684) Sviđaju li vam se ovakve mikro-torbice?

rezultati povratak glasova1654
rezultati

Za posjet bolnici i Nacionalnoj galeriji portreta Catherine Middleton odjenula je elegantan crveni kaput koji prati liniju tijela, iz poznate britanske trgovine Eponine. Ispod je nosila plisiranu krem suknju, a kada je riječ o obući izabrala je klasične svijetlosmeđe salonke te torbicu u istoj nijansi, britanskog luksuznog brenda DeMellier čija je cijena 295 funti (oko 2558 kuna).

Catherine Middleton: Izlazak u čizmama kojima je vojvotkinja vjerna već 17 godina Catherine Middleton Vojvotkinja od Cambridgea tijekom posjeta farmi u engleskom okrugu Durham Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea +2 Vojvotkinja od Cambridgea tijekom posjeta farmi u engleskom okrugu Durham

Catherine Middleton Detalj kojim je Catherine Middleton odala počast neprežaljenoj princezi Diani

Riječ je mikro-torbici koju brend opisuje kao savršeno proporcionalan statement komad u kojeg stanu bitne stvarčice poput "većine mobitela", te ključeva i malog novčanika. U nekim prilikama možda nam i ne treba više od toga, ali ovakva sićušna torba nekim je ženama ipak premala za bilo koju priliku i ne vide koja je njezina svrha, čak ih i nervira, dok je drugima baš slatka jer vole male, pa i ovakve majušne torbice i u njih uspiju staviti ono najvažnije.

Catherine Middleton nosi torbicu luksuznog britanskog brenda DeMellier Catherine Middleton posjetila je Nacionalnu galeriju portreta u Londonu (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju