Vojvotkinja od Cambridgea 23. travnja ove godine postala je majka po treći put. Rodila je princa Louisa te tako princu Georgeu i princezi Charlotte podarila malog brata. Iako smo je nakon porođaja nekoliko puta vidjeli u javnosti, službeno je vojvotkinja bila na rodiljnog dopustu koji je završio s prvim danima listopada.

Galerija Catherine Middleton na prvoj službenoj dužnosti nakon rođenja princa Louisa - 1 Catherine Middleton na prvoj službenoj dužnosti nakon rođenja princa Louisa - 3 Catherine Middleton na prvoj službenoj dužnosti nakon rođenja princa Louisa - 4 +1 Omiljene čizme Catherine Middleton

Catherine se vraća službenim obvezama, a za prvo pojavljivanje odabrala je posjet vrtu i školi Sayers Forest u sklopu rekreacijskog centra Paddington u Surreyju.

S obzirom na to da njezin posjet obuhvaća boravak u prirodi, odjenula je primjerenu ležerniju odjevnu kombinaciju umjesto klasičnih elegantnih kakve inače preferira u službenim prigodama.

Catherine Middleton na prvoj službenoj dužnosti nakon rođenja princa Louisa - 2 Catherine Middleton na prvoj službenoj dužnosti nakon rođenja princa Louisa - 2 (Foto: Guliver/CoverImages)

Većinu izdanja sačinjavaju skuplji odjevni komadi poput košulje brenda Joseph (3299 kn), više od 10 godina starih čizama Penelope Chilvers (3967 kn) i jakne švedskog brenda Fjallraven (1461 kn), ali najviše su se istaknule njezine traperice. U pitanju je stari model takozvanih "bajkerskih" traperica, koji je već nosila u nekoliko navrata i koji se prodavao po cijeni od 249 kuna.

Pogledajte 12 najjeftinijih komada u ormaru vojvotkinje od Cambridgea.

Catherine Middleton na prvoj službenoj dužnosti nakon rođenja princa Louisa - 5 Omiljene čizme Catherine Middleton (Foto: Guliver/CoverImages)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju