Princ William i princeza od Walesa, Catherine Middleton, u četvrtak su posjetili Birmingham kako bi proslavili raznoliku kulturu tog grada. Dobro raspoloženi kraljevski par posjet je iskoristio i za susrete s lokalnim poduzetnicima.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton u bordo kombinaciji Catherine Middleton u bordo kombinaciji +2 Catherine Middleton u bordo kombinaciji

Ovo je njihov prvi službeni angažman od odlaska na uskrsnu misu početkom travnja, kada su im društvo pravila djeca, a princeza od Walesa u Birmingham je doputovala u bordo izdanju.

Nosila je midi haljinu dizajnerice Karen Millen u bordo boji. Haljina ima V-izrez i efektnu kragnu s reverima. Ima i pojas za isticanje struka, a donji dio haljine čini plisirana suknja.

Catherine Middleton u bordo kombinaciji Bordo štikle modne kuće Gianvito Rossi (Foto: Profimedia)

I dok je ta haljina novi komad u ormaru princeze od Walesa, uz nju je nosila svoje omiljene štikle, salonke modne kuće Gianvito Rossi u bordo boji.

Nosila ih je i na krunidbi: Baš dobre štikle koje Catherine Middleton toliko voli da ima barem šest pari Catherine Middleton Crvena kombinacija iz 2016. godine Kombinacija iz 2015. godine +8 U srebrnoj verziji salonki 2019. godine

Koliko Catherine Middleton voli te štikle s potpeticom od 10 i pol centimetara, najbolje potvrđuje činjenica da u svom ormaru ima najmanje šest pari tog modela cipela u različitim bojama, koje nosi u raznim prigodama.

Catherine Middleton u bordo kombinaciji - 6 Princeza od Walesa nosila je upečatljive naušnice (Foto: Profimedia)

Posljednje izdanje u njima upotpunila je upečatljivim nakitom. Nosila je viseće naušnice Dina modne kuće Sezane.

Catherine Middleton u bordo kombinaciji Catherine Middleton u bordo kombinaciji (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju