Britanska kraljevska obitelj okupila se na božićnom koncertu održanom u Westminsterskoj opatiji. Organizatorica koncerta je princeza od Walesa, a glavni pokrovitelj događanja Kraljevska zaklada.

Galerija Catherine Middleton u kaput-haljini brenda Eponine Princeza Charlotte nosila je kaput u bordo nijansi Princeza od Walesa u bordo kombinaciji +2 Britanska kraljevska obitelj na koncertu u Westminsterskoj opatiji

Ovogodišnji koncert posvećen je njezinu visočanstvu kraljici Elizabeti II. i njezinim vrijednostima koje je demonstrirala tijekom svojeg živoga, uključujući dužnost, empatiju, vjeru, služenje, ljubaznost, suosjećanje te potporu za druge.

Inspirativni gosti koji su pozvani u Westminstersku opatiju zbog svojeg neumornog rada i brige za ljude oko sebe personifikacija su tih načela i dijele ih. Koncert će prepoznati nesebičan trud pojedinaca, obitelji i zajednica diljem Velike Britanije te slaviti i pokazati radost koju nam mogu donijeti ljudska povezanost i zajedništvo, poručila je Kensingtonska palača u svom priopćenju javnosti.

Britanska kraljevska obitelj na koncertu u Westminsterskoj opatiji Britanska kraljevska obitelj na koncertu u Westminsterskoj opatiji (Foto: Profimedia)

Više od 1800 ljudi okupilo se u Westminsterskoj opatiji ovom prigodom, a najviše zanimanja očekivano su izazvali princeza i princ od Walesa te njihova djeca.

Catherine i William na koncert su došli s princem Georgeom i princezom Charlotte. Svi su odmah primijetili kako su mama i kći modno usklađene.

Princeza Charlotte nosila je kaput u bordo nijansi Princeza Charlotte nosila je kaput u bordo nijansi (Foto: Profimedia)

Catherine je odjenula kaput-haljinu londonskog brenda Eponine pod nazivom Chi Chi u bordo nijansi, a gotovo identične nijanse bili su i svi drugi komadi u njezinu modnom izdanju.

Catherine Middleton u kaput-haljini brenda Eponine Catherine Middleton u kaput-haljini brenda Eponine (Foto: Profimedia)

Nosila je svoje stare bordo salonke od brušene kože s potpeticom od 10,5 centimetara koje potpisuje Gianvito Rossi, ručnu torbicu brenda Aspinal i rukavice. Odabrala je i viseće naušnice brenda Accessorize koje se prodaju po cijeni od 14 funti (120 kuna).

Malena Charlotte također je na sebi imala odjevni komad u bordo boji. U pitanju je elegantni kaputić s dvostrukim kopčanjem.

Princeza od Walesa organizirala je koncert u Westminsterskoj opatiji Princeza od Walesa organizirala je koncert u Westminsterskoj opatiji (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju