Catherine Middleton posjetila je dobrotvornu organizaciju Sebby's Corner u Barnetu u blizini Londona koja pomaže potrebitim obiteljima u okolici s donacijama hrane, odjeće i igračaka, a posebno u vrijeme prije blagdana.

Galerija Princeza od Walesa - 1 Princeza od Walesa - 2 Princeza od Walesa - 3 +2 Princeza od Walesa - 4

Princeza od Walesa došla je s darovima u Sebby's Corner – donijevši 50 kopija dječje knjige "The Owl Who Was Afraid of the Dark" (Sova koja se bojala mraka) autorice Jill Tomlinson, a koja je vrlo omiljena među njezinim mališanima.

Za ovu je priliku odabrala vrlo jednostavno izdanje sastavljeno od uobičajenih komada koje većina dama ima u svojim ormarima, a koji se rado nose i na hrvatskim ulicama i trgovima.

Princeza od Walesa - 2 Princeza od Walesa nosila je i svoj omiljeni par crnih čizama s potpisom Gianvita Rossija (Foto: Profimedia)

Catherine Middleton sparila je usku crnu dolčevitu s dugom smeđom suknjom zvonolikog kroja te s porubom do pola lista.

Dva su to modna komada koja na suptilan način ističu ženstvenu figuru, a taj dojam dodatno je pojačan upotrebnom širokog kožnatog remena s krokodilskim uzorkom i predimenzioniranom kopčom Ralpha Laurena.

Gianvito Rossi čizme, 1490 eura Gianvito Rossi čizme, 1490 eura (Foto: internetske stranice proizvođača)

Princeza je nosila i baršunaste čizme visokih sara s blok-potpeticom od 8,5 centimetara i s potpisom Gianvita Rossija koje su se lijepo uklopile u ostatak ovog nepogrešivog izdanja koji odiše elegancijom, a koji predstavlja savršen izbor za odlazak na posao, kavice s prijateljicama, ali i večernji izlazak.

Preko svega nosila dugi smeđi kaput na kopčanje, a izdanje je začinila s visećim naušnicama brenda Missoma koji svoje komade rade od recikliranih materijala.

Princeza od Walesa - 5 Princeza od Walesa u smeđem kaputu i s Missomi naušnicama (Foto: Profimedia)

Top topova! Izdanje princeze od Walesa u kojem je glavni adut boja odijela Catherine Middleton u odijelu Emilije Wickstead Catherine Middleton na simpoziju Catherine Middlton s naušnicama princeze Diane +2 Catherine Middleton u odijelu Emilije Wickstead

Catherine Middleton u čizmama koje ove jeseni neće imati konkurenciju Catherine Middleton Catherine Middleton u ležernom izdanju Catherine Middleton u ležernom izdanju - 2 +1 Catherine Middleton u ležernom izdanju - 4

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju