Za razliku od princeze Diane, koja je bila ljubiteljica životinjskog uzorka, Catherine Middleton ne viđa se često u odjeći s takvim dezenom.

Galerija Catherine Middleton ne viđa se često u haljinama sa životinjskim uzorkom Princeza od Walesa u haljini Petra brenda Cefinn Catherine Middlleton haljinu je sparila sa štiklama Jimmyja Chooa +2 Cefinn, haljina Petra, 525 eura

Baš zato mnoge je iznenadila svojim izborom tijekom posjeta Dječjem centru Riversley Park u Warwickshireu, gdje je razgovarala sa stručnjacima o metodama poboljšavanje kvalitete života u beba i male djece.

Na prvi pogled možda će vam se učiniti da Catherine Middleton nosi haljinu cvjetnog uzorka u kakvim se često pojavljivala u prošlosti, no kada se fotografija približi, jasno je da je riječ o leopard-uzorku u zelenoj i plavoj boji.

Princeza od Walesa u haljini Petra brenda Cefinn Princeza od Walesa u haljini Petra brenda Cefinn (Foto: Profimedia)

Točnije, riječ je o haljini Petra iz Cefinnove kolekcije za proljeće/ljeto 2023. godine. Midi haljina na kopčanje ima duge rukave, veže se u struku, a napravljena od 100-postotne svile koja je vrlo ugodna za nošenje.

Djelo je dizajnerice Samanthe Cameron i supruge bivšeg britanskog premijera Davida Camerona, koja je pokrenula Cefinn 2017. godine sa sjedištem u Londonu.

Cefinn, haljina Petra, 525 eura Cefinn, haljina Petra, 525 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Haljinu odvažnog uzorka princeza od Walesa sparila je uz upečatljive štikle u bijeloj boji koje potpisuje Jimmy Choo. Izdanje je zaokružila torbicom iz Mulberryja i decentnim naušnicama Kiki McDonough.

Catherine Middleton već je nosila haljinu s potpisom tog engleskog brenda – u siječnju 2023. zablistala je u modelu Eva tijekom protokolarnog posjeta bolnici Royal Liverpool Hospital, iako je tada nosila ziherašku verziju Cefinnove male crne haljine.

Princeza Diana u kupaćem kostimu s leopard uzorkom 90-ih godina prošlog stoljeća Princeza Diana rado je nosila leopard uzorak početkom 90-ih godina prošlog stoljeća (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju