Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea vratili su se svojim obavezama nakon kratkog odmora u Alpama gdje su uživali na skijanju sa svojom djecom, princem Georgeom i princezom Charlotte

Catherine Middleton i princ William u Kensigtonskoj palači ugostili su ambasadore udruge 'Rethink Mental Illness' i organizirali prikazivanje dokumentarnog filma o njihovom aktivistu, Johnyju Benjaminu.

Catherine Middleton sjajno kombinira skupe komade velikih modnih kuća i odjeću pristupačnijih cijena komercijalnih brendova.

Za ovu ozbiljnu prigodu vojvotkinja je odabrala primjeren stajling. Nosila je haljinu dizajnera Jonathana Saundersa iz stare kolekcije napravljene za britanski brend Debenhams.

Jednostavna crna haljina s bijelim uzorkom ptice lastavice, poznatog vjesnika proljeća, lagano stegnuta u struku kožnatim remenom odlično je pristajala lijepoj Catherine. Ovaj model odavno je rasprodan, a koštao je 60 funti (580 kuna).

Vojvotkinja je haljinu kombinirala s omiljenim zelenim kaputom modne kuće Erdem i tako opet pokazala da sjajno kombinira skupe komade velikih modnih kuća i odjeću komercijalnih brendova koja se prodaje po pristupačnim cijenama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju