Vojvotkinja od Cambridgea prisustvovala je druženju udruge SportsAid koje se održalo na stadionu London u Olimpijskom parku kraljice Elizabete.

Catherine Middleton od 2013. godine nosi titulu pokroviteljice ove udruge i redovito sudjeluje na raznim događanjima u njihovoj organizaciji.

SportsAid godišnje pruža financijsku potporu više od 1000 mladih sportaša te im pokrova troškove treninga i odlazaka na natjecanja.

Prilikom svog druženja sa štićenicima udruge, njihovim roditeljima i mentorima, vojvotkinja se okušala u raznim sportskim aktivnostima poput trčanja i taekwondoa. Pritom je pokazala zavidnu formu i natjecateljski duh, ali i vrlo ležernu kombinaciju većinom sastavljenu od odjevnih komada popularnih komercijalnih brendova.

Nosila je hlače iz Zare koje su se u posljednjem krugu zimskog sniženja prodavale po cijeni od 49,90 kuna. Povoljne zelene hlače visokog struka i širokih nogavica sa skrivenim patentnim zatvaračem kombinirala je s rebrastom zelenom majicom brenda Mango, također iz zimske kolekcije.

Takve klasične hlače inače nisu uobičajene za taj tip sportskih aktivnosti, ali vojvotkinja je pokazala da u njima može sve. Bila joj potrebna i maksimalno udobna obuća pa je, očekivano, nosila tenisice i odabrala model brenda Marks and Spencer.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju