Princeza i princ od Walesa vratili su se u Veliku Britaniju iz Jordana, u kojem su boravili nekoliko dana povodom vjenčanja jordanskog princa Husseina i Rajwe Al Saif.

Galerija Princeza od Walesa posjetila je obiteljski centar Princeza od Walesa posjetila je obiteljski centar Princeza od Walesa posjetila je obiteljski centar +2 Princeza od Walesa u sakou iz Zare

Catherine je odmah prionula poslu i posjetila obiteljski centar Windsor Family Hub. Centar pod vodstvom neprofitne organizacije Achieving for Children nalazi se u blizini novog doma princeze i princa od Walesa, kraljevske rezidencije Adelaide. Spomenuta organizacija fokusira se na pomoć djeci i obiteljima kroz razne oblike asistencije.

Princeza od Walesa posjetila je obiteljski centar Princeza od Walesa posjetila je obiteljski centar (Foto: Afp)

Catherine se prilikom obilaska centra pridružila roditeljima koji su sudjelovali na seminaru o upravljanju stresom, a zatim je posjetila i tečaj dječje masaže.

S obzirom na to da je ovo bilo neformalno druženje, princeza je odabrala i primjereno jednostavnu odjevnu kombinaciju u kojoj se bez problema na podu mogla poigrati s prisutnom djecom i razgovarati s voditeljima organizacije.

Dvije fantastične haljine princeze Catherine za kraljevsko vjenčanje u Jordanu Princeza od Walesa na jordanskom kraljevskom vjenčanju Catherine Middleton u haljini Elie Saaba na jordanskom kraljevskom vjenčanju Catherine Middleton u haljini Elie Saaba na jordanskom kraljevskom vjenčanju +3 Princeza i princ od Walesa na jordanskom kraljevskom vjenčanju

Stare komade iz svog ormara kombinirala je s novima, koje dosad nismo imali priliku vidjeti. Reprizirala je tamnoplave hlače od krepa brenda L.K. Bennett i bijelu majicu s potpisom Ralpha Laurena. Nadogradila ih je novim Zarinim sakoom kariranog uzorka i novim balerinkama koje potpisuje brend Emmy London.

Princeza od Walesa u sakou iz Zare Princeza od Walesa u sakou iz Zare (Foto: Profimedia)

U pitanju je model sakoa iz prošle jesensko-zimske sezone koji je zapravo savršen za proljetno-ljetnu sezonu zahvaljujući nježnoj plavoj nijansi pomiješanoj s bijelom, omiljenom ljetnom bojom.

Ovakav tip sakoa stvarno je dobar dodatak garderobi jer se lako kombinira i s klasičnim hlačama i s trapericama. Catherine ga je kombinirala s bijelom majicom, a ljubiteljice elegantnijih izdanja mogu je zamijeniti klasičnom bijelom košuljom ili pak sofisticiranim bluzama.

Princeza od Walesa posjetila je obiteljski centar Princeza od Walesa posjetila je obiteljski centar (Foto: Profimedia)

  Baš dobro idu uz bijele hlače: Catherine Middleton u tenisicama koje obožavaju i Hrvatice Catherine Middleton u bijelim hlačama i tenisicama brenda Veja - 6 Catherine Middleton u bijelim hlačama i tenisicama brenda Veja - 3 Catherine Middleton u bijelim hlačama i tenisicama brenda Veja - 5 +4 Catherine Middleton u bijelim hlačama i tenisicama brenda Veja - 2

Wow, bolja od kraljice? Catherine u moćnom izdanju s posvetom princezi Dijani Princeza od Walesa na krunidbi kralja Charlesa III. Obruč koji je Catherine nosila na krunidbi umjesto tijare Princ i princeza od Walesa na krunidbi +3 Catherine Middleton na krunidbi je nosila bijele salonke

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju