Catherine Middleton i princ William posjetili su grad Cardiff povodom 75. obljetnice dolaska slavnog putničkog broda HMT Empire Windrush u Veliku Britaniju te početka Mjeseca crnačke povijest. Ondje su se susreli s Windrush starješinama, a dočekala su ih i djeca koja su željela pozdraviti princezu i princa od Walesa.

Galerija Catherine Middleton u finom odijelu i najženstvenijim štiklama - 8 Catherine Middleton u finom odijelu i najženstvenijim štiklama - 5 Catherine Middleton u finom odijelu i najženstvenijim štiklama - 2 +5 Catherine Middleton nosi prugasto odijelo britanskog brenda Holland Cooper

Catherine Middleton za ovu kraljevsku dužnost odabrala je odijelo s potpisom britanske modne kuće Holland Cooper, čiji dizajn odiše sofisticiranošću i suvremenošću. Brend je 2008. godine osnovala britanska dizajnerica Jade Holland Cooper, a dobru reputaciju u svijetu modu izgradio je zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima i davanju pažnje detaljima te njegujući bezvremenski britanski stil.

Catherine Middleton u finom odijelu i najženstvenijim štiklama - 1 Catherine Middleton nosi odijelo britanskog brenda Holland Cooper (Foto: Profimedia)

Odijelo tamno plave boje koje nosi Catherine ima tanke bijele okomite pruge koje izgledaju kao da su iscrtane kredom. Odijelo klasičnog kroja s nogavicama koje se lagano šire ima i gumbe zlatne boje koji mu daju dašak glamura.

Catherine Middleton u finom odijelu i najženstvenijim štiklama - 3 Catherine Middleton nosi odijelo britanskog brenda Holland Cooper i salonke od brušene kože (Foto: Profimedia)

Ispod sakoa Catherine je nosila bijelu bluzu s V izrezom, a na nogama jednostavne salonke od brušene kože tamno plave boje. Salonke se smatraju najženstvenijim cipelama, pogotovo kada imaju tanku visoku potpeticu, kakvu nosi i Catherine Middleton.

Outfit za posjet Cardiffu princeza od Walesa upotpunila je ručnim satom i jednim vrlo posebnim detaljem, svojim zaručničkim prstenom koji je pripadao princezi Diani. Predivan prsten krasi 12-karatni ovalni safir okružen s 14 dijamanata.

Catherine Middleton u finom odijelu i najženstvenijim štiklama - 4 Catherine Middleton outfit je upotpunila svojim zaručničkim prstenom koji je pripadao princezi Diani (Foto: Profimedia)

Poseban detalj s kojim je princeza od Walesa odala počast pokojnoj kraljici Elizabeti II Catherine Middleton Catherine Middleton Catherine Middleton +7 Catherine Middleton

Meghan Markle: Tako lijep i lagan kaput kao stvoren za prve jesenske dane Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na humanitarnom događanju Meghan Markle u kaputu Caroline Herrere Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na humanitarnom događanju +3 Meghan Markle

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju