Princeza i princ od Walesa sudjelovali su na dodjeli nagrada Earthshot u Bostonu. Radi se o nagradi koja se dodjeljuje pojedincima za njihov doprinos ekologiji i zaštiti okoliša, a lansirali su je princ William i David Attenborough 2020. godine.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton u unajmljenoj haljini Catherine Middleton u unajmljenoj haljini +1 Catherine Middleton u unajmljenoj haljini

Boston je prema riječima princa Williama odabran kao grad u kojem će se dodijeliti nagrade jer se u njemu nalazi mnogo sveučilišta s istraživačkim centrima, a bostonska startup scena je uistinu jaka.

Za ovu prigodu princeza od Walesa odjenula je zelenu haljinu brenda Solace London, a razlog zbog kojeg svi pričaju o ovom izdanju je činjenica da je radi o haljini koju je Catherine unajmila na platformi Hurr. Najam haljine košta 74 funte po noći (652,01 kn).

I bez tog detalja ova haljina sigurno bi bila tema razgovora jer je princezi pristajala kao salivena, a osim krojem oduševila je i upečatljivom bojom.

Catherine Middleton u unajmljenoj haljini Catherine Middleton u unajmljenoj haljini (Foto: Profimedia)

Dugu haljinu spuštenih ramena, princeza od Walesa uparila je s dijamantnom, smaragdnom ogrlicom koja je pripadala princezi Diani. Nosila je i svjetlucave štikle brenda Gianvito Rossi.

Besprijekorno elegantna Catherine Middleton u kombinaciji za čistu peticu Catherine Middleton u odijelu Rolanda Moureta Princeza od Walesa i maleni Henry koji joj je poklonio buket Princ i princeza od Walesa u udruzi Roca +1 Catherine Middleton u odijelu Rolanda Moureta

Izdanje su dodatno elegantnim učinile naušnice i kosa oblikovana u glamurozne valove.

Catherine Middleton u unajmljenoj haljini Catherine Middleton u unajmljenoj haljini (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju