Catherine Middleton posjetila je rodilište bolnice Royal Surrey County u Guildfordu gdje je s medicinskim osobljem razgovarala o holističkoj podršci koju bolnica pruža trudnicama i rodiljama. Princeza od Walesa obišla je i novopečene mame, a u naručju je držala i novorođenu djevojčicu Biancu.

Galerija Catherine Middleton u žutoj haljini britanskog highstreet brenda Karen Millen - 7 Catherine Middleton u žutoj haljini britanskog highstreet brenda Karen Millen - 5 Catherine Middleton u žutoj haljini britanskog highstreet brenda Karen Millen - 9 +6 Catherine Middleton nosi dijamantne naušnice Emily Mortimer

Bila je to prvo samostalno službeno pojavljivanje Catherine Middleton nakon smrti kraljice Elizabete II. Princeza od Walesa izgledala je otmjeno u haljini senf žute boje britanske highstreet modne marke Karen Millen.

Catherine Middleton u žutoj haljini britanskog highstreet brenda Karen Millen - 2 Catherine Middleton posjetila je rodilište bolnice Royal Surrey County u Guildfordu (Foto: Profimedia)

Riječ je o midi modelu s plisiranim donjim dijelom, dok se u dizajnu gornjeg dijela ističu uski V izrez, zarezani ovratnik i kratki rukavi na lagani puf. Haljina ima i remen od istog materijala koji dodatno naglašava žensku figuru.

Catherine Middleton u žutoj haljini britanskog highstreet brenda Karen Millen - 4 Princeza od Walesa u naručju je držala novorođenu djevojčicu Biancu (Foto: Profimedia)

Haljina je bila dostupna u veličinama od 6 do 16 i u nekoliko boja, no sve su rasprodane osim boje bjelokosti, a cijena na sniženju iznosila je 175,20 funti (oko 1507 kuna). To je prvi put da je Catherine nosila brend Karen Millen otkako se udala za princa Williama, a prije udaje nekoliko je puta fotografirana u komadima te highstreet marke.

Također, žuta haljina označila je princezin povratak bojama nakon što je gotovo mjesec dana nosila crninu zbog smrti kraljice.

Catherine Middleton: Dostojanstvo i snaga buduće kraljice supruge koji su Britance učinili ponosnima Catherine Middleton Dostojanstvena Catherine Middleton - 4 Dostojanstvena Catherine Middleton na sprovodu kraljice Elizabete +6 Dostojanstvena Catherine Middleton - 6

Kombinaciju je upotpunila s tamnoplavim salonkama od brušene kože talijanskog brenda Gianvito Rossi i clutch torbicom u gotovo istoj nijansi iz luksuzne britanske trgovine Emmy London. Vrlo decentne, ali i skupocjene dijamantne naušnice iz draguljarnice Emily Mortimer zaokružile su profinjeni stajling.

Catherine Middleton u žutoj haljini britanskog highstreet brenda Karen Millen - 6 Catherine Middleton u žutoj haljini britanskog highstreet brenda Karen Millen (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju