Protiv vjetra se teško boriti. Pogotovo ako nosite dugu suknju ili haljinu koju nalet može lako podići te razotkriti dijelove tijela koje javnost ne bi trebala vidjeti. Svoju nemoć prema snazi vjetra pokazala je Catherine Middleton na tri različita događanja


Vojvotkinja od Cambridga
nalazi se sa suprugom u službenoj posjeti Indiji i Butanu, te oduševljava u protokolarnim susretima svojom pozitivnim stavom, šarmom, ali i modnim odabirima. Na polaganju vijenaca na memorijalnom luku India Gate u New Delhiju iznenadio ju je jak vjetar, koji je podigao njenu haljinu.

Britanska kraljica Elizabeta II. izbjegava neugodne situacije s vjetrom tako što joj dizajneri u porub stavljaju diskretne utege koje drže odjeću na mjestu, čak i kada nosi lagane tkanine poput šifona ili svile.

Za ovu priliku Catherine Middleton odabrala je lepršavu bijelu haljinu od krepa s potpisom Emilije Wickstead koja se nije mogla oduprijeti snazi vjetra. U midi haljini kratkih rukava vojvotkinja je imala 'Marilyn Monroe trenutak' pokušavajući spasiti svoju 'čednost' od jakog strujanja zraka.

Probleme je imala i u travnju 2014. kada je izlazila iz zrakoplova na vojnom terminalu zračne luke u Wellingtonu. Nosila je strukirani crveni kaput dvorednog kopčanja s potpisom Catherine Walker, a u naručju svoga sina princa Georgea zbog čega nije stigla pravovremeno reagirati na iznenadni nalet vjetra.

Tijekom kraljevske posjete Kanadi probleme joj je stvarala i žuta haljina omiljene dizajnerice Jenny Packham, koja joj se podizala u svim smjerovima zbog jakog vjetra.

Britanska kraljica Elizabeta II. izbjegava ove situacije tako što joj dizajneri u porub stavljaju diskretne utege koje drže odjeću na mjestu, čak i kada nosi lagane tkanine poput šifona ili svile.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte trenutke u kojima je Catherine Middleton skoro otkrila previše.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju