Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea došli su na humanitarnu izvedbu mjuzikla "Dear Evan Hansen" koja se održala u londonskom kazalištu Noel Coward u sklopu skupljanja sredstava za Kraljevsku zakladu.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton Catherine Middleton u fantastičnim štiklama Jimmyja Chooa +1 Jimmy Choo, Romy, 550 eura

Dobro raspoložena Catherine u kazalište je stigla u vrlo jednostavnoj haljini.

Catherine Middleton Catherine u haljini brenda Eponine i štiklama Jimmyja Chooa (Foto: Getty Images)

Nosila je vuneni model brenda Eponine iz njihove kolekcije za jesen/zimu 2018. godine koji su u potpunosti zasjenile njezine fantastične štikle prepune šljokica.

Catherine Middleton u fantastičnim štiklama Jimmyja Chooa Catherine Middleton u fantastičnim štiklama Jimmyja Chooa (Foto: Profimedia)

U pitanju je model legendarnog dizajnera cipela Jimmyja Chooa pod nazivom "Romy" koji ima potpeticu od 10 centimetara. Kako piše na stranici brenda, ovo su uistinu štikle "za kojima se okreću glave". Ovakav tip štikli velika je i dobrodošla promjena za Catherine, koja najčešće nosi vrlo klasične štikle kojima baš i ne može razigrati svoj stil.

Jimmy Choo, Romy, 550 eura Jimmy Choo, Romy, 550 eura (Foto: Jimmy Choo)

Jednako upečatljiva bila je i pripadajuća torbica koju također potpisuje Jimmy Choo. Model pod nazivom "Ellipse" savršeno se uklopio u novo modno izdanje lijepe vojvotkinje.

Jimmy Choo, Ellipse, 750 eura Jimmy Choo, Ellipse, 750 eura (Foto: Jimmy Choo)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju