Uoči Dana sv. Davida, velškog nacionalnog praznika, princeza i princ od Walesa doputovali su u – Wales. Odradili su nekoliko službenih posjeta, a dan su započeli odlaskom u rehabilitacijski centar Brynawel.

Galerija Princeza i princ od Walesa prilikom dolaska u sportski i fitness centar Aberavon Catherine i William odradili su kratku utrku na stacionarnim biciklima Princeza od Walesa pobijedila je supruga i osvojila mali trofej +2 Catherine Middleton nosi čizme Gianvita Rossija i torbicu brenda Mulberry

Nakon toga obišli su sportski i fitness-centar Aberavon u Port Talbotu. Posjet je protekao sjajno. Drago nam je da smo uspjeli pokazati što radimo i kakvu ulogu imamo u pružanju potpore zajednici, kazao je menadžer centra Chris Pugh.

Princeza od Walesa u Walesu Princeza od Walesa u Walesu (Foto: Guliver Images)

Catherine i William potom su se upustili u malo natjecanje. Odradili su kratku utrku na stacionarnim biciklima u trajanju od 45 sekundi u kojoj je pobijedila Catherine.

Catherine i William odradili su kratku utrku na stacionarnim biciklima Catherine i William odradili su kratku utrku na stacionarnim biciklima (Foto: Afp)

Nisam sigurna da sam primjereno odjevena za ovo, našalila se princeza, koja je unatoč suknji i čizmama s potpeticom izazov odradila bolje od supruga te naposljetku dobila i mali trofej za svoj uspjeh.

Princeza od Walesa pobijedila je supruga i osvojila mali trofej Princeza od Walesa pobijedila je supruga i osvojila mali trofej (Foto: Afp)

Možda nije bila primjereno odjevena za sportsku aktivnost poput te, ali odabrala je itekako primjerene komade za obilazak Walesa. U njezinoj novoj kombinaciji vizualno se najviše istaknula suknja. Midi model od tvida s pepita-uzorkom dio je prošlosezonske ponude komercijalnog modnog brenda Zara.

Princeza i princ od Walesa prilikom dolaska u sportski i fitness centar Aberavon Princeza i princ od Walesa prilikom dolaska u sportski i fitness centar Aberavon (Foto: Afp)

Efektnu suknju s rasparanim rubovima Catherine je spojila s bijelom dolčevitom i crnim čizmama koje potpisuje Gianvito Rossi. Svoje izdanje nadogradila je kaputom modne kuće Alexander McQueen rađenim po mjeri i torbicom brenda Mulberry.

Catherine Middleton nosi čizme Gianvita Rossija i torbicu brenda Mulberry Catherine Middleton nosi čizme Gianvita Rossija i torbicu brenda Mulberry (Foto: Guliver Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju